Контракти.ua

563  —  24.06.22
Анатоліч про заяву Арестовича щодо ЛГБТ: "За цією логікою я мав би стати трансгендером"
Анатоліч про заяву Арестовича щодо ЛГБТ:

Відомий шоумен Анатолій Анатоліч відреагував на заяву радника глави Офісу президента Олексія Арестовича щодо представників ЛГБТ-спільноти.

Так, днями Арестович заявив, що ставиться до таких персон, як до людей із девіаціями — відхиленнями від норм поведінки. Радник голови ОП назвав себе консерватором та додав, що він проти пропаганди. Пише ТСН. 

Зі свого боку, Анатоліч записав у своєму Instagram відеозвернення, де зазначив, що зараз тисячі людей ЛГБТ захищають Україну на фронті, поки деякі дуже затяті гетеросексуали "або сидять в тилу і нічого не роблять, або взагалі звалили за кордон".

"Мене оточує дуже багато представників ЛГБТ, я з ними спілкуюся, вони мені подобаються. За цією логікою, про пропаганду, я вже давно мав би стати або бінарною особою, або трансгендером, або драг-квін. Але ні, я гетеросексуал, я обожнюю жінок, одну жінку, свою дружину, у мене троє дітей. Тобто, ця історія про те, що ти надивився на ЛГБТ і став геєм – ви з якої печери вилізли?! 2022 рік. Можна почитати і дізнатися, що дійсно люди народжуються такими, що це не дань моді. Друзі, будь ласка, не ганьбіться, ми толерантна країна", – зазначив він.

Анатолій додав, що зараз українці й борються за країну, у якій всі хочуть жити – демократичну, вільну, де кожен може бути собою.

У коментарях більшість фоловерів сторінки ведучого підтримали його думку.

Нагадаємо, Сергій Притула за добу зібрав гроші на два байрактари. У день народження він оголосив про збір коштів, аби придбати три байрактари для ЗСУ.

Статьи по теме
Посилення мобілізації підтримає ЗСУ, але наростити боєздатність може лише зброя Заходу, - ISW
Посилення мобілізації підтримає ЗСУ, але наростити боєздатність може лише зброя Заходу, - ISW

Ухвалення Верховною Радою закону про посилення відповідальності за ухиляння від мобілізації, підтримає здатність Збройних сил поновлювати існуючі бригади. Однак вирішальним фактором нарощування бойової міці армії, стануть матеріальні засоби країн Заходу.
11.04 — 155

У 70% українців серед близьких є ті, хто воював чи воює на фронті
У 70% українців серед близьких є ті, хто воював чи воює на фронті

У березні 2024 року 70% українців мають серед близьких тих, хто воював чи воює на фронті, починаючи з 24 лютого 2022 року.
13.03 — 228

Останній день зими в Україні буде сухим і теплим
Останній день зими в Україні буде сухим і теплим

У четвер, 29 лютого, в Україні очікується мінлива хмарність, без опадів. Температура повітря вдень становитиме 6-11° тепла, на заході – до +19°.
29.02 — 307