Контракти.ua

15936  —  02.08.10
Кредитний рейтинг АТ «ЗЛАТОБАНК» визначено як інвестиційний
Кредитний рейтинг АТ «ЗЛАТОБАНК» визначено як інвестиційний

29 липня 2010 року рейтингове агентство «Кредит-Рейтинг» визначило кредитний рейтинг АТ «ЗЛАТОБАНК» як інвестиційний ( «uaBBB» за національною рейтинговою шкалою). Прогноз кредитного рейтингу – стабільний.  

 

Для проведення процедури визначення кредитного рейтингу агентство «Кредит-Рейтинг» використовувало фінансову звітність АТ «ЗЛАТОБАНК» за 2008-2009 рр. та перше півріччя 2010 року, а також внутрішню інформацію, надану банком у ході рейтингового процесу.

Кредитний рейтинг ґрунтується на інформації, наданій самим об’єктом рейтингової оцінки, а також на іншій інформації, що є в розпорядженні рейтингового агентства та вважається надійною. Було проаналізовано інформацію стосовно усіх істотних аспектів діяльності банку.

Позичальник або окремий борговий інструмент з рейтингом «uaBBB» характеризується ДОСТАТНЬОЮ кредитоспроможністю порівняно з іншими українськими позичальниками або борговими інструментами. Рівень кредитоспроможності  залежить від впливу несприятливих комерційних, фінансових та економічних умов.

Стабільний прогноз вказує на відсутність на поточний момент передумов для зміни рейтингу протягом року.

 

Довідкова інформація. АТ «ЗЛАТОБАНК» працює на ринку банківських послуг з 2008 року. Банк створений та розвивається як універсальна фінансова установа, що забезпечує індивідуальний підхід до кожного клієнта та зосереджений на довгостроковій співпраці. На липень 2010 року регіональна мережа «ЗЛАТОБАНКУ» представлена дирекціями в Дніпропетровську, Рівне, Миколаєві, Донецьку, Вінниці, Одесі, Кіровограді, Харкові, Херсоні, до кінця року дирекції буде відкрито в Сумах, Кривому розі, Хмельницькому, Полтаві, Луганську, Сімферополі.

У липні 2010 року АТ «ЗЛАТОБАНК» увійшов у ТОП-10 банків, яким довіряють за версією журналу «БанкірЪ»

 

Статьи по теме
Где самые лучшие налоги?
Где самые лучшие налоги?

Зачастую выбор страны для ведения бизнеса основывается на лояльных налоговых условиях. Однако нужно учесть, что государства с хорошей ставкой налога одного вида не всегда идеальны для открытия компаний. Например, низкий корпоративный налог может компенсироваться высоким НДС или наоборот. Также могут быть высокими другие обязательные платежи. Хотите знать, где самые лучшие налоги именно для вашего бизнеса? Уже на первой консультации в Maira Consult вы получите ответы на все вопросы.
01.10 — 367

Відбулась онлайн зустріч щодо моніторингу виконання договорів купівлі-продажу деревини
Відбулась онлайн зустріч щодо моніторингу виконання договорів купівлі-продажу деревини

5 вересня 2024 року ГС “Асоціація деревообробних підприємств України” організувала та провела для деревообробників країни вже другу онлайн-зустріч у форматі дискусійної панелі, присвячену моніторингу виконання договорів купівлі-продажу деревини. Спікерами виступили представники ліцензованих товарних бірж, які займаються організацією та проведенням торгів необробленою деревиною, а також моніторингом виконання біржових угод, біржових договорів.
06.09 — 519

На загальних аукціонах з продажу деревини на 4 квартал 2024 року реалізовано 80% деревини
На загальних аукціонах з продажу деревини на 4 квартал 2024 року реалізовано 80% деревини

Завдяки організованій торгівлі необробленою деревиною на товарних біржах, лісові ресурси служать потужним стимулом для розвитку української економіки.
27.08 — 873