Контракти.ua

1352  —  26.02.22
Готуємо домашню арахісову пасту з трьох інгредієнтів: діти будуть в захваті
Готуємо домашню арахісову пасту з трьох інгредієнтів: діти будуть в захваті

На сніданок діти обожнюють їсти млинці з арахісовою пастою. А домашній такий продукт стане чудовим замінником магазинного продукти.

Про це пише 5-Minute Crafts. Пише rbc.ua.

Для приготування домашньої арахісової пасти потрібні такі інгредієнти:

  • 900 грамів арахісу;
  • 1 чайна ложка солі;
  • 8 – 10 сухих фініків.

Спосіб приготування:

Спочатку потрібно випікати арахіс за температури 210 градусів, приблизно 10 хвилин. Далі покласти його у кухонний комбайн і подрібнити. Відкладіть кілька ложок меленого арахісу.

Продовжуйте подрібнювати ще кілька хвилин, поки арахіс не стане схожим за консистенцією до тіста. До арахісу додайте сіль і сушені фініки.

Після цього змішайте всі інгредієнти та додайте мелений арахіс, який ви відклали раніше. Якщо ви хочете отримати більш рідку консистенцію, то перемішайте ще кілька хвилин.

Арахісову пасту потрібно зберігати в скляній банці з герметичною кришкою та в холодильнику. Спожити її потрібно впродовж кількох тижнів.

Статьи по теме
Арахисовая паста: пошаговый рецепт приготовления
Арахисовая паста: пошаговый рецепт приготовления

Сразу стоит предупредить, что арахисовую пасту в домашних условиях можно будет приготовить только при помощи хорошего блендера. Ведь вы понимаете, что перейти от формы твердых арахисовых зерен к форме мягкой пасты вручную или с маломощным блендером будет, мягко говоря, проблематично.
14.02.21 — 898

Готовим вкусную и полезную арахисовую пасту
Готовим вкусную и полезную арахисовую пасту

Арахисовая паста – не просто вкусная закуска, это еще и невероятно полезная добавка в вашем рационе. А если приготовить ее дома самостоятельно, то еще и безопасная для фигуры и здоровья.
26.09.19 — 960

ТОП-5 полезных, но незаслуженно запрещенных продуктов
ТОП-5 полезных, но незаслуженно запрещенных продуктов

В борьбе с лишним весом мы часто лишаем себя полезных и важных для организма продуктов. Вообще любая диета – это лишение, а потому следует как следует восстанавливаться после ограничений в питании, чтобы накопить силы и насытить себя витаминами и микроэлементами.  
19.08.18 — 5825