Контракти.ua

750  —  08.02.22
Актриса серіалу «Водна поліція» розповіла, чому вона вірить в афірмації
Актриса серіалу «Водна поліція» розповіла, чому вона вірить в афірмації

Багато людей скептично ставляться до афірмацій і не вірять в їхню дію. Актриса серіалу «Водна поліція» на каналі «Україна» теж тривалий час не використовувала позитивні твердження. Але одного разу вирішила спробувати й поділилася досвідом, як вони працюють в її житті.

На тренінгах і майстер-класах психологи часто радять різні вправи й техніки. Про них написано багато книг і статей. Проте останнім часом мало хто вірить в таку практику, як промовляння афірмацій – позитивних тверджень, які потрібно часто повторювати для покращення життя.

Зірка серіалу «Водна поліція» не приховує, що вже багато років із задоволенням вивчає себе, змінюється, а потім ділиться особистим досвідом на сторінці в соцмережі. Але Міла Римар теж досить довго не вірила в дію афірмацій.

«Одного разу, прочитавши книгу Луїзи Хей «Живи Позитивом», я просто вирішила спробувати. Щиро кажучи, помітні зміни з'явилися через рік, – поділилася актриса серіалу «Водна поліція». – Але якби я використовувала афірмації щодня – впевнена: результат було б видно раніше».

За словами зірки серіалу, завдяки афірмаціям вона змушує свій мозок мислити по-іншому й бачить, як змінюються її свідомість і ставлення до світу.

«Я використовую афірмації абсолютно у всіх ситуаціях, – розповіла Міла Римар в інтерв'ю для каналу «Україна». – Навіть коли під'їжджаю до дому, де ніколи немає місця для паркування і всі одне одного блокують у кілька рядів, я промовляю за п'ять хвилин до в'їзду: «Я одразу ж паркуюся, як тільки заїжджаю до себе в двір». І завжди знаходжу місце».

Дивіться з понеділка по четвер о 17:00 серіал «Водна поліція» на каналі «Україна».

Статьи по теме
Актриса серіалу «Водна поліція» розповіла, чому платила за чоловіків
Актриса серіалу «Водна поліція» розповіла, чому платила за чоловіків

На каналі «Україна» триває показ 44-серійного фільму «Водна поліція». Актриса серіалу Міла Римар поділилася, чому робила дорогі подарунки чоловікам, розраховувалася за них і завдяки чому через деякий час змінилось її ставлення до себе.
24.02.22 — 938