Контракты.ua

1244  —  17.01
Готуємо картоплю по-селянськи з хрусткою скоринкою: допоможе секретний інгредієнт
Готуємо картоплю по-селянськи з хрусткою скоринкою: допоможе секретний інгредієнт

Картопля точно знайдеться у кожному будинку, адже цей овоч дуже затребуваний. До того ж однією з найулюбленіших страв українців є картопля по-селянськи. Зокрема, ця страва ідеально підійде для приготування на кожен та на святковий стіл.

Рецептом ідеальної картоплі по-селянськи поділилася фудблогерка Егіна Агаджанян в Instagram. Пише rbc.ua.

Так, під час приготування такої страви часто картопля стає м`якою та без хрусткої скоринки. Уникнути такого результату допоможе один простий секрет. Зокрема, картоплю перед запіканням необхідно відварити, але не до готовності.

Для приготування візьміть наступні інгредієнти:

  • картопля;
  • панірувальні сухарі;
  • часник - 1 зубчик;
  • сметана;
  • пармезан;
  • кріп.

Спосіб приготування:

Так, спочатку картоплю потрібно помити та порізати на дольки.

Потім відварити у киплячій воді 3-4 хвилин. Після цього відкинути на друшляк і дати охолонути.

Далі змішайте картоплю з улюбленими приправами, заправити олією та перемішайте. Після цього посипте сухарями.

Викладіть на деко та запікайте за температури 200 градусів 25-30 хвилин.

Тим часом приготуйте соус. Змішайте сметану, натертий пармезан, подрібнений кріп та вичавіть часник.