Контракти.ua

620  —  04.01.22
«Новорічна Маска на каналі «Україна»: під маскою Снігової королеви приховувалась Тіна Кароль
«Новорічна Маска на каналі «Україна»: під маскою Снігової королеви приховувалась Тіна Кароль

Грандіозне шоу «Новорічна Маска на каналі «Україна» не перестає вражати. Перед глядачами виступила загадкова красуня Снігова королева, якій, попри свій холодний образ, вдалося розтопити серця усіх глядачів. І знову детективи відгадали зірку під маскою – у цьому костюмі приховувалась попдіва Тіна Кароль.

На сцені святкового проєкту велична Снігова королева заявила, що підказка про її особу лежить у скриньці, відкрити яку зможе лише один із п’яти ключів. А знайде його той, чиє серце здатне відчувати, і головне – розтопити лід. Детективам винесли відерце з льодом, серед якого вони знайшли відмикач. Але в скриньці виявився… ще один ключ. Що б це могло означати?

У грандіозному шоу «Новорічна Маска на каналі «Україна» Снігова королева виконала пісню «Снежинка» з кінофільму «Чарівники». Оля Полякова припустила, що в цьому образі криється співачка Камалія. Олег Винник підтримав версію колеги. Але Андрій Данилко був переконаний – це Тіна Кароль.

«А Баба Яга проти!» – вигукнула Оля Полякова в ефірі каналу «Україна». – Я проти, там не Тіна Кароль. Я думаю, що це Камалія. Ще Наталія Валевська може бути. Точно можу сказати, що це не MONATIK».

А ось DZIDZIO вирішив не пропонувати ніяких версій – він був просто вражений від виступу учасниці, зазначивши, що там приховується справжня оперна діва. Розшифрувати підказку Снігової королеви вдалося Андрієві Данилку: ключ, зазначив зірковий детектив, вказує на суперхіт Тіни Кароль. І коли сумнівів уже не залишалось, всі побачили під цією неймовірною маскою попдіву Тіну Кароль.

«Мені дуже приємно сьогодні чути вас. Які ви молодці – настільки впевнені в своєму виборі. Дякую вам! – сказала Тіна Кароль в ефірі шоу «Новорічна Маска на каналі «Україна». – З Новим роком! Нехай щастить!»

Дивіться найзагадковішу святкову прем’єру «Новорічна Маска» просто зараз на каналі «Україна»!