Контракти.ua

779  —  30.12.21
«Новорічна Маска»: Альона Вінницька зізналась, чи планує дует з Олегом Винником
«Новорічна Маска»: Альона Вінницька зізналась, чи планує дует з Олегом Винником

У п’ятницю, 31 грудня, о 20:00 в ефірі каналу «Україна» вийде грандіозне шоу «Новорічна Маска на каналі «Україна», в якому ми побачимо улюблених героїв двох сезонів, а також 8 нових зимових масок. Допомагати відгадувати зірок під ними та вітати українців зі святом будуть популярні українські артисти та ведучі каналу «Україна». На знімальному майданчику Альона Вінницька розповіла, чого чекає від року Тигра, а також прокоментувала інформацію щодо можливого дуету із зірковим детективом гіпершоу «МАСКА» Олегом Винником.

У своїх інтерв’ю улюбленець публіки Олег Винник безліч разів зізнавався, що екссолістка гурту «ВІА Гра» Альона Вінницька була першою зіркою, з якою він познайомився, коли тільки робив перші кроки в українському шоу-бізнесі. Й оскільки в новорічному шоу каналу «Україна» Олег Винник презентує дует із іншим зірковим детективом проєкту, співачкою Олею Поляковою, журналісти вирішили поцікавитись у ведучої програми «Зірковий шлях», чи не планують вони часом з Олегом також спільну музичну роботу.

«Я не знаю. Олег – велика зірка в нашій країні. Тому, на мій погляд, такі пропозиції повинні надходити саме від таких статусних людей», – відповіла Альона Вінницька за лаштунками грандіозного шоу «Новорічна Маска на каналі «Україна».

Хтозна, можливо, у 2022-му ми почуємо новий яскравий дует. А ось чи вірить співачка в гороскопи і передбачення, яких так багато напередодні Нового року?

«Останнім часом не так сильно, як раніше. Гороскопи гороскопами, але все таки треба вірити в себе. Це мій рік, я Тигриця, можливо, він приготував для мене щось цікаве у 2022-му», – зазначила телеведуча в інтерв’ю каналу «Україна».

Дивіться найзагадковішу прем’єру «Новорічна Маска» 31 грудня о 20:00 на каналі «Україна»!