Контракти.ua

669  —  28.12.21
«Віро, браво!»: розкриття Винової Кралі у фіналі шоу «МАСКА» наробило галасу
«Віро, браво!»: розкриття Винової Кралі у фіналі шоу «МАСКА» наробило галасу

У суперфіналі гіпершоу «МАСКА» на каналі «Україна» з’явилась фантастична Винова Краля. Красуня приголомшила глядачів витонченими формами і неймовірно сильним вокалом, але як би зіркові детективи не намагались розгадати головний секрет VIP-гості їм це не вдалось. Побачивши знайоме обличчя, всі прийшли у шок. У образі фатальної красуні ховалась популярна співачка Віра Брежнєва.

Гранд-фінал другого сезону улюбленого шоу мільйонів «МАСКА» розпочала неперевершена VIP-гостя, довгоочікувана Винова Краля. На відомій сцені героїня продемонструвала неймовірні вокальні дані та причарувала зовнішнім виглядом. Ба більше, вперше учасниці вдалось так вдало заплутати зіркових детективів.

«Це просто ідеальна маска! Але я і гадки не маю, хто це. Скажу просто – маску, маску! – почала скандувати NK | Настя Каменських. – Якщо треба озвучити здогадки – це може бути Слава Камінська».

Оля Полякова до останнього була впевнена, що під маскою Винової Кралі сховався чоловік, а щоб остаточно впевнитись у своїй версії, артистка звернулась до легендарного експерта Андрія Данилка. Проте навіть він не зміг розкусити героїню, тому почав звертатись до неї напряму, а почувши жіночий голос, висловив свої припущення:

«Це може бути, як Надя Дорофєєва, так і Слава Камінська, адже у підказках Винова Краля розповіла про дует – вона співала в дуеті, і ця пісня набрала дуже багато переглядів… але там про бубнового короля, тому це не вони», – розгубився Андрій Данилко в шоу «МАСКА».

Так, стало зрозуміло – час розкрити головний секрет загадкової персони під чарівною маскою. Серед усіх здогадок детективів жодного разу не пролунала правильна відповідь, адже у Виновій Кралі була суперзірка Віра Брежнєва.

«Я вирішила взагалі нічого не говорити для того, щоб детективи навіть і подумати не могли, хто під маскою. Але мені сказали, що Андрій Данилко відгадує всіх, і, чесно кажучи, я боялась, що він назве і моє ім’я», – прокоментувала Віра Брежнєва в ефірі каналу «Україна».

Зірка зізналась – дуже переживала щодо свого виступу, але знала, на що йде, і рада, що їй вдалось заплутати експертів:

«Я велика шанувальниця шоу «МАСКА» і завжди мріяла взяти участь у ньому. Та поки не вдягла цей костюм і гадки не мала, як це складно! Це неймовірна праця! Окрема тема – конспірація! Уявіть, я цілий день перебувала через стіну з Олегом Винником, тож змушена була говорити шепотом», – поділилась співачка.

Дивіться гіпершоу «МАСКА» на каналі «Україна».