Контракти.ua

744  —  28.12.21
Ексклюзив «Зiркового шляху»: Білик, Полякова та Зібров розповіли, як готуються зустрічати Новий рік
Ексклюзив «Зiркового шляху»: Білик, Полякова та Зібров розповіли, як готуються зустрічати Новий рік

Українські селебрітіс розповіли журналістам програми «Зірковий шлях», яка виходить на телеканалі «Україна», про власне новорічне меню.

Астропсихолог Марія Оніщенко радить провести святкування наприклад, у замку, вишуканому шикарному готелі, в бальній залі, в театрі або якомусь палаці. Та більшість українських артистів зізнається, що будуть святкувати або на роботі, або у колі рідних.

Зірковий детектив шоу «МАСКА» Оля Полякова, наприклад, поїде працювати у Буковель, її донька – Маша зібралася із друзями гуляти Львовом. Віктор Павлік та Наталія Холоденко зустрінуть свято у колі рідних.

Травесті діва Монро любить зустрічати Новий рік наодинці з собою. Але обов’язково оригінально.

«Минулу новорічну ніч я зустрічала в СВ потягу. Сама. А цього року я вирішила піти в кіно сама. Я хочу піти на сеанс десь в 23:00, і вийти вже в новий рік», - поділилася із журналістами каналу «Україна» Монро.

Астропсихолог також порадила підготувати до святкування і відповідний гардероб зі сріблястими відтінками синього, блакитного, фіолетового. Цього року особливу увагу та успіх будуть привертати червоний і жовтий.

«Я вже роблю собі сукню у вигляді тигрятка, придбала такі підбори саме до цього кольору, і буде зачіска не дуже звична для мене така», -розповіла Ірина Білик.

Зірки також вже визначилися зі стравами для новорічного столу.

«Традиційно, мені здається. Олів’є ми ріжемо, всі любимо різати. Це і звичай. Тільки я беру там не ковбасу «лікарську», а курочку чи індичку. Можна і копчену індичку», - говорить Павло Зібров на каналі «Україна».

Фірмовий рецепт олів’є і у співачки Тоні Матвієнко.

«Моя старша донька дуже любить, коли я роблю олівє, в мене там замість ковбаски копчена грудка, замість гороху - кукурузка, в мене там свій рецепт. По-багатому, як вона каже», - розповіла Тоня Матвієнко.

Холодець, оселедець під «шубою», мандарини, картопля та м'ясо, фаршировані яйця – основне меню у більшості зірок. Астропсихолог підтверджує, що цьогорічна основна страва – усі види м’яса. Для вегетаріанців можна просто овочі, фрукти, горіхи і сири.

«Ми зазвичай готуємо сарму. Це як голубці з виноградного листя. Або плов, або салат із гранату. Мама його дуже смачно готує. Там кішміш, ізюм, гранат. Дуже смачний такий солодкий салат», - говорить Джамала.

У Камалії традиційно на столі качка з чорносливом та яблуками, а DZIDZIO, як і минулого року, буде пекти пампушки з різним начинками.

Астропсихог говорить, що на столі не бажане м'ясо диких тварин і м'ясо диких птиць. Не потрібно ставити крупи і різні злаки. А, наприклад, хто полюбляє морепродукти, їх потрібно сховати в салати.

Дивіться «Зірковий шлях» в ефірі каналу «Україна».