Контракти.ua

512  —  22.12.21
«2 кілограми Олів'є»: на «Музичній платформі» Міла Кузнєцова розповіла про улюблену новорічну страву
«2 кілограми Олів'є»: на «Музичній платформі» Міла Кузнєцова розповіла про улюблену новорічну страву

У найголовнішу ніч країни, з 31 грудня на 1 січня, о 00:00 телеканал «Україна» покаже масштабний концерт «Музична платформа». За лаштунками проєкту модель plus-size, володарка 15 розміру грудей Міла Кузнєцова розповіла, де зустріне 2022 рік, і поділилася особливими традиціями святкування.

Міла Кузнєцова у концерті «Музична платформа» приєднається до виступу Gena VITER. Такий тандем стане справжнім сюрпризом для шанувальників зірок. Сама модель має намір святкувати Новий рік у компанії друзів за межами України.

«Мені подобається зустрічати Новий рік у різних країнах. Якось робила це на Нікобарських островах на березі океану. Так і цього року – хочу максимально урізноманітнити своє життя, тому полечу до Парижа», – розповіла Міла Кузнєцова за лаштунками концерту «Музична платформа».

Модель зізнається – зустрічати свято вдома чи наодинці – варіант не для неї. Зірка звикла до яскравих та веселих гулянь. Але є одна традиційна річ, якої вони з компанією обов'язково дотримуються.

«Ми завжди до новорічного столу купуємо 2 кілограми Олів'є! Я його просто люблю! І у святкову ніч наїдаюся вдосталь, – поділилась модель. – А як із цим складеться у Парижі – поки не знаю. В принципі, пригощатимемось тим, що подадуть».

У концерті-нагородженні «Музична платформа» також запалять: Оля Полякова, VERKA SERDUCHKA, MONATIK, LOBODA, DZIDZIO, Alekseev, Олександр Пономарьов, Артем Пивоваров, Наталія Могилевська, Павло Зібров, Ірина Білик, Сергій Мироненко, SLAVA KAMINSKA, GROSU, Gena VITER, Сергій Бабкін, Анна Трінчер, гурти «БEZ ОБМЕЖЕНЬ», «Антитіла», «KAZKA», «KADNAY» та багато інших.

Дивіться масштабний концерт-нагородження «Музична платформа» у ніч із 31 грудня на 1 січня о 00:00 на телеканалі «Україна».