Контракти.ua

435  —  22.12.21
«Єдине свято, в яке я вірю»: Анастасія Приходько знає, як загадати бажання у новорічну ніч
«Єдине свято, в яке я вірю»: Анастасія Приходько знає, як загадати бажання у новорічну ніч

Відома співачка Анастасія Приходько запалить у масштабному концерті «Музична платформа», який вийде у новорічну ніч о 00:00 на каналі «Україна». За лаштунками зірка розповіла про сімейні святкові традиції й поділилась власним методом загадування бажань.

На сцені «Музичної платформи» Анастасія Приходько виконає свій новий хіт «Подруга» і привітає глядачів з Новим 2022-м роком. Сама ж зірка планує провести святкову ніч у колі родини, зізнається – для неї це особлива пора, тому і готується до неї артистка досить ретельно.

«Я щороку читаю купу інформації про те, як прикрашати будинок, що ставити на стіл, чим його прикрасити, що вдягати. Обов’язково купую новий посуд і кульки на ялинку – вони мають бути з символом наступного року», – зізналась Анастасія Приходько за лаштунками концерту «Музична платформа».  

Крім того, у новорічну ніч зірка постійно виконує один і той самий ритуал загадування бажань.

«В останні хвилини року, що минає, я обов’язково пишу бажання на папірці, спалюю його та кидаю в келих. Це треба випити і обов’язково закусити виноградом. Таке ще в дитинстві робили – запечатали ягідкою. Це дитячі штуки, але я в них вірю! Взагалі – це єдине свято, в яке я вірю на 100%. Адже як рік зустрінеш, так і проведеш!» – розповіла артистка.

У концерті-нагородженні «Музична платформа» також запалять: Оля Полякова, VERKA SERDUCHKA, MONATIK, LOBODA, DZIDZIO, Alekseev, Олександр Пономарьов, Артем Пивоваров, Наталія Могилевська, Павло Зібров, Ірина Білик, Сергій Мироненко, SLAVA KAMINSKA, GROSU, Gena VITER, Сергій Бабкін, Анна Трінчер, гурти «БEZ ОБМЕЖЕНЬ», «Антитіла», «KAZKA», «KADNAY» та багато інших.

Дивіться масштабний концерт-нагородження «Музична платформа» у ніч із 31 грудня на 1 січня о 00:00 на телеканалі «Україна».