Контракти.ua

573  —  22.12.21
Актриса серіалу «Ігри дітей старшого віку» Любава Грешнова розказала, що допомогло їй відмовитись від страждань
Актриса серіалу «Ігри дітей старшого віку» Любава Грешнова розказала, що допомогло їй відмовитись від страждань

Буває так, що якась ситуація або історія миттєво змінює пріоритети людини. Так сталося й у житті актриси серіалу «Ігри дітей старшого віку», який розпочався 20 грудня о 21:00 на каналі «Україна». Любава Грешнова поділилась, що допомогло їй більш позитивно дивитися на світ.

Багато років тому актриса Любава Грешнова переглянула картину «Джиа», в якій Анджеліна Джолі зіграла дуже відому американську модель.

«Ця картина відвела мене від багатьох помилок, – зізналася Любава Грешнова в інтерв’ю для каналу «Україна». – Мені тоді було 19-20 років, і я пам'ятаю, що в ті роки всі займалися якимось нескінченними стражданнями та самокатуванням. Особливо в театральному інституті!»

За її словами, вважалося: що драматичніша в тебе доля, то величніша ти як актриса. Але в картині «Джиа» дуже добре показано, що буває, якщо захопишся грою в страждання.

Любава Грешнова вважає, що багато молодих людей помилково думають, ніби страждання, наркотики та алкоголь – невід'ємна частина будь-якої зіркової історії. Вони сліпо йдуть за кумирами, а потім у 90% випадках відбуваються непоправні та моторошні речі.

«Коли я переглянула цей фільм, то зрозуміла: «Ні, я таким шляхом не піду. Я не стану всього цього пробувати і вникати в страшну історію, яка може статися», – пояснила зірка серіалу «Ігри дітей старшого віку».

Тому акторка вже давно живе за принципом, коли на першому місці – вона сама.

«У нас в Україні є навіть шикарна приказка: «Здорова мати – здорові діти». Тобто коли з тобою все гаразд, то й у житті все складається якнайкраще: і робота з'явиться, і кохання саме знайдеться, і діти здорові та щасливі, – сказала Любава Грешнова. – А якщо цього не відбувається, треба починати завжди з себе, а не шукати причин ззовні».

Ба більше, її героїня в картині «Ігри дітей старшого віку» – сильна жінка, і цим Аріадна Шагалова відрізняється від багатьох інших героїнь. Вона – цілісна та самостійна особистість.  

Дивіться з понеділка по четвер о 21:00 серіал «Ігри дітей старшого віку» на каналі «Україна».