Контракти.ua

640  —  17.12.21
NK | Настя Каменських у півфіналі шоу «МАСКА» продемонструє голлівудський образ
NK | Настя Каменських у півфіналі шоу «МАСКА» продемонструє голлівудський образ

Грандіозний півфінал шоу «МАСКА» вийде на каналі «Україна» вже цієї суботи, 18 грудня, о 21:00. Зірковий детектив проєкту, суперстар NK | Настя Каменських з’явиться в ефірі в довгій обтислій мерехтливій сукні.

Надзвичайно сяючий образ покаже співачка в дев’ятому випуску улюбленого шоу мільйонів «МАСКА». Силуетну сукню-бюстьє, всипану безліччю паєток, Настя доповнила лаконічними чорними туфлями-човниками й оригінальним кольє на шиї.

Не менш мерехтливий і макіяж зіркового детектива. А ось зачіска в Насті кардинально інша – на знімальному майданчику каналу «Україна» співачка з’явилась з об’ємними локонами і гривкою.

«Цей сезон просто вражає нас неймовірними розкриттями, – каже NK | Настя Каменських за лаштунками гіпершоу «МАСКА». – За вісім випусків ми побачили вже стільки класних номерів, намагались розгадати безліч загадок, і не дивно, що часом ми сперечаємось. Але головне – це вайб, який йде від шоу, і він у нас прекрасний».

Нагадаємо, NK | Настя Каменських разом зі своїми колегами, зірковими детективами розгадує знаменитостей під масками в другому сезоні масштабного проєкту каналу «Україна».

Дивіться півфінал найзірковішого і найзагадковішого на українському телебаченні шоу «МАСКА» цієї суботи, 18 грудня, о 21:00 на каналі «Україна»!