Контракти.ua

442  —  17.12.21
«Сплю 4 години на добу»: на «Музичній платформі» KAMALIYA шокувала своїм графіком
«Сплю 4 години на добу»: на «Музичній платформі» KAMALIYA шокувала своїм графіком

У новорічну ніч о 00:00 канал «Україна» покаже святкову прем'єру концерту-нагородження найкращих пісень 2021-го року «Музична платформа». Відома співачка KAMALIYA за лаштунками шоу розповіла, як справляється з божевільними графіками і чому в цей час не дає собі розслабитись.

На сцені «Музичної платформи» KAMALIYA з'явилася у відвертому чорному комбінезоні та виконала композицію «Танцую». А в інтерв'ю журналістам каналу «Україна» артистка зізналася – зараз у неї дуже непростий період, адже мало не щодня вона пропадає на зйомках шоу та кліпів – все для того, щоб тішити шанувальників з перших хвилин 2022-го року.

«У мене вже випрацювалась спеціальна система, як пережити цей божевільний час. Наприклад, я випиваю пігулку мелатоніну і з його допомогою висипаюсь всього за 4 години, – зізнається KAMALIYA на зйомках «Музичної платформи». – У мене є такий внутрішній акумулятор, за допомогою якого я можу протриматися 1-1,5 місяці, а в останній день вирубитись. Далі – лише відпочинок. Можу навіть захворіти, але це тільки після завершення роботи».

Артистка із сім'єю вже планують спільний відпочинок. За словами KAMALIYA, це буде кілька місць, одне з яких – Західна Україна.

У концерті-нагородженні «Музична платформа» також запалять: Оля Полякова, VERKA SERDUCHKA, MONATIK, LOBODA, DZIDZIO, Alekseev, Олександр Пономарьов, Артем Пивоваров, Наталія Могилевська, Павло Зібров, Ірина Білик, Сергій Мироненко, SLAVA KAMINSKA, TAYANNA, Gena VITER, Анастасія Приходько, Сергій Бабкін, Анна Трінчер, гурти «Антитіла», «БEZ ОБМЕЖЕНЬ», «KAZKA», «KADNAY» та багато інших.  

Дивіться масштабний концерт-нагородження «Музична платформа» у ніч із 31 грудня на 1 січня о 00:00 на телеканалі «Україна».