Контракти.ua

495  —  17.12.21
«Новорічна Маска на каналі «Україна»: Альона Вінницька зізналась, чому роками не знімає різдвяні прикраси
«Новорічна Маска на каналі «Україна»: Альона Вінницька зізналась, чому роками не знімає різдвяні прикраси

31 грудня о 20:00 в ефірі каналу «Україна» стартує грандіозне шоу «Новорічна Маска на каналі «Україна». Допомагати відгадувати зірок під новими зимовими масками будуть улюблені артисти. Ведуча каналу «Україна» та співачка Альона Вінницька на знімальному майданчику розповіла, як звикла відзначати Новий рік, які подарунки готує для рідних і чому вже багато років не знімає різдвяні прикраси навколо будинку.

За словами ведучої програми «Зірковий шлях», весь період зимових свят є для неї чарівним та сповненим казкового настрою.

«Я народилась напередодні Нового року – 27 грудня, тому для мене весь цей місяць – особливий час. Як артисту, який працює на новорічних святах, мені доводилося бачити різних веселих людей. На жаль, не можна було знімати їх на камеру, щоб вони потім не побачили себе. Я вже багато років відзначаю Новий рік або на сцені, як і більшість співаків, або в спокійному сімейному колі – з ялинкою, салатами, біля каміну. Ми вже не святкуємо Новий рік так гучно, як колись, коли були молоді», – з усмішкою розповіла Альона Вінницька за лаштунками масштабного шоу «Новорічна Маска на каналі «Україна». 

Зірка мешкає у власному будинку, тому має можливість прикрашати ялинку як на вулиці, так і вдома. Та якщо в помешканні ставить екологічне, ненатуральне деревце, то надворі в неї росте чимало справжніх лісових красунь.

«Багато років тому ми купили вуличні прикраси, повісили їх і так і не знімаємо, – сміється артистка. – Їх влітку чомусь не видно, вони вже повицвітали. Але в нас там є дуже красива гірлянда, яку в зимовий період ми запалюємо».

А ось подарунки для рідних і близьких Альона намагається купувати заздалегідь.

«Сьогодні це дуже нескладно робити, бо все можна замовити в Інтернеті. На Новий рік в нашій сім’ї не прийнято дарувати дуже коштовні речі. Це зазвичай щось миле – або шкарпетки, або якісь свічки. Щось таке душевне», – зазначила Альона Вінницька в інтерв’ю каналу «Україна».

Дивіться найзагадковішу прем’єру «Новорічна Маска» 31 грудня о 20:00 на каналі «Україна»!