Контракти.ua

481  —  17.12.21
«Тікала звідти»: на «Музичній платформі» GROSU розповіла про «найзашкварніший» Новий Рік
«Тікала звідти»: на «Музичній платформі» GROSU розповіла про «найзашкварніший» Новий Рік

Канал «Україна» готує для глядачів справжнє музичне свято. У новорічну ніч о 00:00 вийде грандіозний концерт «Музична платформа», на якому запалять найпопулярніші українські артисти. Співачка GROSU відверто розповіла, з чим вже багато років асоціює Новий рік і пригадала свято, розвиток подій якого пішло не за планом.

Популярна співачка GROSU на концерті-нагородженні найкращих пісень 2021-го року «Музична платформа» запалить з піснею «Малиновые губы». На знімальному майданчику каналу «Україна» артистка розповіла, що планує зустрічати 2022-й рік на сцені.

«Я давно асоціюю Новий рік з роботою. А от справжнє святкування буде на Різдво. Ми обов’язково їдемо в село до бабусі, вона готує різні традиційні смаколики. Так повелось. У ці дні душа так і тягнеться туди», – розповіла GROSU за лаштунками концерту «Музична платформа». 

І хоча для артистки звична справа – святкувати Новий рік у компанії шанувальників і незнайомих людей, зізнається – одного разу все пішло не за планом і їй довелось швидко викручуватись із ситуації.

«Одного разу я приїхала на концерт у закритому закладі, але до виходу на сцену не бачила глядачів. Аж раптом дивлюсь, а за столами одні лише чоловіки – жодної жінки. Виступ тривав всього 30 хвилин, аж раптом заходять дівчата, але то були не їхні жінки. Я подумала – ну гаразд, усіляке буває в світі. І тут ці чоловіки звертаються до мене: «Йди до нас», дивлюсь, дівчата від того не в захваті. Але я швиденько відреагувала і втекла звідти», – поділилась GROSU з журналістами каналу «Україна».

У концерті-нагородженні «Музична платформа» також запалять: Оля Полякова, VERKA SERDUCHKA, MONATIK, LOBODA, DZIDZIO, Alekseev, Олександр Пономарьов, Артем Пивоваров, Наталія Могилевська, Павло Зібров, Ірина Білик, Сергій Мироненко, SLAVA KAMINSKA, TAYANNA, Gena VITER, Анастасія Приходько, Сергій Бабкін, Анна Трінчер, гурти «Антитіла», «БEZ ОБМЕЖЕНЬ», «KAZKA», «KADNAY» та багато інших.

Дивіться масштабний концерт-нагородження «Музична платформа» у ніч із 31 грудня на 1 січня о 00:00 на телеканалі «Україна».