Контракти.ua

583  —  07.12.21
«18 мені вже»: Оля Полякова шокувала Андрія Данилка пікантною пропозицією
«18 мені вже»: Оля Полякова шокувала Андрія Данилка пікантною пропозицією

Зіркові детективи грандіозного шоу-детективу «МАСКА», яке виходить щосуботи о 21:00 на телеканалі «Україна», вражають своїми витівками. Так, у сьомому випуску проєкту Оля Полякова звернулась до свого сусіда за столом Андрія Данилка з дуже неочікуваною пропозицією.

Новий випуск масштабного шоу був сповнений загадок і таємниць, адже глядачі перенеслись у школу магії Гоґвортс з усім відомих книг про хлопчика-чарівника Гаррі Поттера. На початку випуску ведучий Володимир Остапчук вирішив роздати ролі зірковим детективам, зазначивши, що Андрій Данилко – білий маг у чорному та найнебезпечніший чаклун на шоу «МАСКА». А ось Оля Полякова, яка цього разу з’явилась у справді казковому образі – з голубим волоссям і в «ляльковій сукні», – сама презентувала себе.

«Я сьогодні в образі ветеленської зефірки, тож побуду солодким маршмелоу в гарячому какао нашого шоу. На мене можна дивитися, мене можна торкатися і навіть лизнути», – заявила в ефірі каналу «Україна» Оля Полякова, нахилившись до свого колеги Андрія Данилка.

Зірковий детектив не розгубився і став підігравати Олі, однак та пішла ще далі, шокувавши глядачів своїми словами.

«Андрій Михайлович, ти можеш лизнути мене «везде, 18 мне уже», – процитувала суперзірка слова популярної пісні. – Але тільки лизнути, з’їсти я себе тут нікому не дам!»

Дивіться улюблене шоу мільйонів «МАСКА» щосуботи о 21:00 на каналі «Україна».