Контракти.ua

460  —  30.11.21
Трикутник на шоу «МАСКА»: Полякова приревнувала Винника до Каменських прямо в ефірі
Трикутник на шоу «МАСКА»: Полякова приревнувала Винника до Каменських прямо в ефірі

Неабиякі пристрасті киплять у грандіозному шоу-детективі «МАСКА», яке виходить щосуботи о 21:00 на телеканалі «Україна». Схоже, що Оля Полякова і NK | Настя Каменських не змогли поділити Олега Винника. Що трапилось між зірковими детективами?

Шостий випуск масштабного шоу розпочався з ефектного номеру в стилі всім відомої казки «Буратіно». Ведучий Володимир Остапчук перевтілився в довгоносого дерев’яного хлопчика і вирішив роздати ролі й детективам проєкту. Так, коли черга дійшла до Олега Винника, Остапчук зазначив, що той дуже схожий на романтичного П’єро. Перед цим NK | Настя Каменських назвала себе чорною малиною, тож Винник не розгубився і вирішив подарувати їй пісню П’єро у своїй інтерпретації.

«Пропала малина, наречена моя», – заспівав Олег Винник в ефірі каналу «Україна», ніжно поцілувавши руку Насті.

Та часті романтичні жести Олега щодо Насті, мабуть, не дуже подобаються Олі Поляковій. Тому цього разу вона вирішила не мовчати.

«Олеже, вона для тебе занадто молода. Подивися трішки далі по столу», – сказала Оля Полякова, натякаючи на себе.

Але Винник відповів, що у любові віку немає. Що ж може означати така заява всенародного улюбленця?

Водночас і Оля Полякова, яка для шостого ефіру обрала оригінальну шахову сукню, вразила глядачів неоднозначними словами.

«Я сьогодні шахова королева, яка, як відомо, ходить, як завгодно. Тільки наліво не ходить, бо чоловік не пускає. Але я не знаю, чого від мене можна сьогодні чекати», – зазначила зірковий детектив гіпершоу «МАСКА».

Дивіться улюблене шоу мільйонів «МАСКА» щосуботи о 21:00 на каналі «Україна».