Контракти.ua

467  —  25.11.21
Канал «Україна» і FILM.UA Group знімають фільм «Сонячна злива»
Канал «Україна» і FILM.UA Group знімають фільм «Сонячна злива»

У Києві тривають зйомки серіалу «Сонячна злива». Над новою чотирисерійною картиною працюють компанія FILM.UA Group і канал «Україна».

Головна героїня історії – архітектор Марта Істоміна – переживає непрості часи. Вона дізнається про зраду чоловіка, змушена залишити улюблену роботу в архітектурному бюро. Та й у стосунках із дорослим сином Кирилом несподівано виникають проблеми. Чи знайде Марта вихід із кризи, чи вдасться їй перезавантажити своє життя?

Про новий серіал розповідає режисер-постановник Олександр Тіменко.

«У нашому фільмі закохуватимуться всі – і юні, і дорослі герої. Але кожен з них матиме свій шлях: одні знайдуть справжні почуття, а дехто залишиться коло розбитого корита… Ця історія світла і обнадійлива, і шанс закохатися з'явиться практично в кожного персонажа».

У головних ролях знімаються Світлана Столярова, Прохор Дубравін, Сергій Коршиков, Світлана Зельбет, Діана Розовлян, Анастасія Шульга, Олег Коркушко, Максим Девізоров та ін.

Про проєкт:

Щасливе життя Марти руйнується в одну мить: замовник відмовляється від її архітектурного проєкту, Марта йде з улюбленої роботи, а на довершення з'ясовується, що чоловік має молоду коханку. Щоб відволіктися та зрозуміти, як жити далі, Марта їде до заміського Будинку відпочинку. Чи зможе це допомогти героїні налагодити своє життя?

Оператор-постановник: Євген Горенко.

Продюсери: Вікторія Корогод, Наталія Стрибук, Ірина Черняк, Віктор Мірський, Марина Хрипунова, Ірина Босова, Олена Малкова.

Бажаємо знімальній групі вдалих змін!