Контракти.ua

901  —  25.11.21
«Дитячий охоронець» Євген Олійник розповів, чому не поспішає одружуватися
«Дитячий охоронець» Євген Олійник розповів, чому не поспішає одружуватися

6 грудня о 17:00 на телеканалі «Україна» стартує показ україномовного 40-серійного детективу з елементами комедії «Дитячий охоронець» із Євгеном Олійником у головній ролі. У програмі «Зірковий шлях» актор відверто зізнався, чому досі неодружений.

За словами Євгена, службові романи для нього табу, тож до вибору майбутньої дружини він ставиться відповідально

«Для мене шлюб – це дуже серйозно. Це моя позиція. Я не готовий експериментувати. Я не хочу ситуацій, коли раптом зрозумів, що це не те. Я хочу, щоб це був гідний вибір, мій вибір, моя жінка. А це складно», - говорить актор на телеканалі «Україна».

Після ролі у серіалі Оксани Байрак за Євгеном закріпилося амплуа своєрідного секс-символа. Прихильниці «засипали» актора відвертими зізнаннями в Інстаграмі.

«Мені пишуть якісь нереальні життєві історії. Якби я читав це десь на папері, я подумав би, що це сценарій», - розповів Олійник. 

Як повідомлялося раніше, за сюжетом серіалу «Дитячий охоронець», колишній спецназівець Тарас влаштовується до елітної агенції, яка надає послуги з охорони дітей заможних батьків. На бойових завданнях для Тараса було все дуже просто, та в мирному житті порозумітися із дітьми – справжнє випробування на міцність. Тарасу необхідно не просто усунути загрозу життю дитини, а й разом із її батьками вирішити глибші проблеми, що призвели до небезпечної ситуації.

Дивіться серіал «Дитячий охоронець» у будні на каналі «Україна».