Контракти.ua

449  —  25.11.21
Детектив шоу «МАСКА» Андрій Данилко розповів, як захворів на коронавірус перед Новим роком
Детектив шоу «МАСКА» Андрій Данилко розповів, як захворів на коронавірус перед Новим роком

Телеканал «Україна» активно готується до найчарівнішої ночі року. 31 грудня о 20:00 в ефірі каналу вийде святкове шоу «Новорічна Маска на каналі «Україна», де ми побачимо виступи улюблених масок із двох сезонів, а також абсолютно нових зимових героїв. Зірковий детектив проєкту Андрій Данилко разом зі своїми колегами відгадуватиме, які знаменитості сховались в оригінальних образах. Сьогодні, у розпал пандемії, артист вперше зізнався, що торік його новорічним планам завадив коронавірус.

Новий рік на роботі – звичайна історія для більшості артистів, які звикли дарувати людям радість у святкову ніч. Але бувають ситуації, коли щось іде не так, і виступ доводиться скасувати в останній момент.

Зірковий детектив масштабного шоу «Новорічна Маска на каналі «Україна» Андрій Данилко зізнається, що за 30 років, які він виступає в образі запальної Вєрки Сердючки, було лише кілька разів, коли Новий рік він зустрічав удома, а не на сцені.

«Це було або через хворобу, або якщо в організаторів відбувалась якась накладка. Наприклад, минулого року ми мали працювати в Об'єднаних Арабських Еміратах. Все вже йшло до цього, я закінчував роботу в Києві, і тут ми з Інною (акторка Інна Білоконь, яка грає роль мами Вєрки Сердючки, – ред.) розуміємо, що втратили нюх та смак», – розповів Андрій Данилко в інтерв'ю каналу «Україна».

Симптоми вказували саме на коронавірус. Артисти вирушили здавати аналіз, де з ними трапилась кумедна історія.

«Ми о 3-й ночі поїхали робити тести. Там дівчатка ще попросили сфотографуватись з нами. А я кажу: «Ну як? Ви хочете фотографуватися з паличкою в носі? Ми всі посміялись. Сфотографувались. Але так, у результаті ми захворіли, і виступ довелося скасувати», – зізнався зірковий детектив гіпершоу «МАСКА».

Цього року Данилко знову запланував працювати на Новий рік. Пропозицій надійшло багато. Проте зараз артист знає точно: 31 грудня о 20:00 його запальна Вєрка Сердючка здивує сюрпризом телеглядачів грандіозного шоу «Новорічна Маска на каналі «Україна».

Дивіться найзагадковішу святкову прем’єру «Новорічна Маска» 31 грудня о 20:00 на каналі «Україна»!