Контракти.ua

442  —  23.11.21
Шоу «Співають всі!» повертається: Канал «Україна» оголошує кастинг учасників другого сезону
Шоу «Співають всі!» повертається: Канал «Україна» оголошує кастинг учасників другого сезону

Канал «Україна» розпочинає роботу над другим сезоном популярного вокального шоу «Співають всі!» і запрошує обдарованих українців продемонструвати свій вокальний талант на всю країну. Це ваш шанс бути поміченими одразу сотнею зірок і поборотись за суперприз – півмільйона гривень!

Масштабне талант-шоу «Співають всі!» буквально з першого випуску підкорило серця мільйонів глядачів. Проєкт став дійсно народним, адже вперше в історії українського телебачення вокальні та артистичні здібності учасників оцінює ціла сотня експертів. За правилами шоу учасникам треба підкорити серця зіркових журі й отримати 100 балів. А, пройшовши у фінал, кожен має шанс поборотися за головний приз – півмільйона гривень.

Брати участь у шоу можуть виконавці, яким виповнилося 14 років. Для цього не обов’язково бути професійним вокалістом і мати досвід виступів на сцені. На талановитих і натхненних аматорів, які раніше співали лише для рідних або й зовсім ніколи не виступали перед публікою, теж чекають продюсери. Співати учасники можуть у будь-якому жанрі, самостійно або у складі вокального колективу.

Детально ознайомитись з умовами та скачати анкету можна на сторінці кастингу: https://kanalukraina.tv/form/52

Заповнену анкету та прикріплені відео надсилайте на електронну адресу: casting@trkua.tv