Контракти.ua

712  —  18.11.21
Чоловіки на шоу «Я везу тобі красу» поділилися враженнями, як вони реагують на великі груді
Чоловіки на шоу «Я везу тобі красу» поділилися враженнями, як вони реагують на великі груді

Коли матінка-природа не обділила вас розкішним бюстом, чому б його не показати? Дивно було би ховати таку красу. Чоловіки, яких запросили на мейковер-шоу «Я везу тобі красу» на каналі «Україна», розповіли, як вони сприймають глибоке декольте та відверті вбрання дівчат.

Не секрет, що на перше побачення з чоловіком хочеться одягнути найкращу сукню, яка продемонструє всі принади фігури.

«Якщо у мене від природи великі груди, чому я не можу їх показати?» – сказала одна з учасниць мейковер-шоу «Я везу тобі красу». З нею погодяться багато дівчат: «Я молода і гарна, коли як не зараз?»

«На першій зустрічі не варто одягатися надто відверто, – порадив ведучий каналу «Україна» Юрій Царьов. Це може виглядати вульгарно. Ви вперше бачите чоловіка, навіщо виставляти все напоказ?»

«Мене лякають ті дівчата, які не знають у чомусь міру і демонструють агресивність в образі: «Уся увага на мене!» – пояснив продюсер Петро Заставний. – Це насправді треш».

Арт-коуч і НЛП-практик Юрій Царьов помітив навіть таку закономірність: коли у дівчат тривалий час не було стосунків, вони завжди кажуть, що чоловіки їх бояться.

«Насправді чоловіки – не боягузи. Але якщо, наприклад, повз мене пройшла дівчина у досить відвертому вбранні, то я все вже побачив, тому мені нецікаво», – пояснив ведучий програми «Я везу тобі красу».

За словами топ-стиліста, коли на дівчині така сукня, де багато сексу, то в ній не видно самої дівчини.

«Я б точно обернувся, якби повз мене пройшла дівчина у відвертому вбранні, але не став би знайомитися. А навіщо? У дівчини має бути такий одяг, щоб чоловікові хотілося його зняти та оцінити, а що ж під ним, – поділився своєю думкою бізнесмен та ресторатор Євген Ковтуненко. – А коли на дівчині надто відверте вбрання, чоловік думає: «Ну добре, я все зрозумів». І проходить повз».

За словами Юрія Царьова, якщо у вас великі гарні груди, бажано обирати такий одяг, який би підкреслював розкішні форми, а не створював би вульгарне уявлення щодо вас.

Дивіться мейковер-шоу «Я везу тобі красу» з понеділка по четвер о 10:00 на каналі «Україна».