Контракти.ua

526  —  17.11.21
Ведучий проєкту «Я везу тобі красу» пояснив, чому не варто публікувати відверті селфі
Ведучий проєкту «Я везу тобі красу» пояснив, чому не варто публікувати відверті селфі

«Розумна, гарна, яскрава, але… одна. У чому причина?» Учасниці мейковер-шоу «Я везу тобі красу» прийшли на проєкт, щоб з’ясувати, чому їм не вдається створити стосунки. Ведучий каналу «Україна» Юрій Царьов пояснив, як реагують чоловіки на відверту демонстрацію дівчат свого тіла.

У вас гарне тіло і вам є чим похвалитися? Чудово! Адже спортивна фігура – це вміння сказати шкідливим звичкам «ні», багато займатися та правильно організовувати свій день, аби вистачало часу на тренування. Із гарною фігурою набагато легше зустріти чоловіка і почати стосунки, чи не так? Виявилось, що ні. Одна з героїнь проєкту «Я везу тобі красу» постійно займається спортом, чудово виглядає, публікує відверті фото у мережі, але у відповідь отримує доволі непристойні повідомлення.

«Демонстрація свого тіла підходить для несерйозних стосунків, – пояснив фітнес-тренер Дмитро Вікторов. – Дивлячись на відверті фото, чоловіки не зчитують, що дівчина хоче створити сім'ю і що вона взагалі цього варта».

За словами ведучого проєкту «Я везу тобі красу», зазвичай люди так себе демонструють, коли від чогось тікають або хочуть комусь щось довести.

«Частину чоловічої аудиторії така дівчина зацікавить своїми відвертими фото, але чи потрібна їй саме така чоловіча увага?» – пояснив позицію чоловіків фахівець із фізичної реабілітації Ігор Каришин.

Цілком зрозуміло, що кожній дівчині хочеться показати себе привабливою в соцмережах, але дуже часто так виходить, що на фото спокуслива бестія, а в житті вона – скромна та щира дівчина, яка мріє про гарне кохання.

«Щоб чоловікові захотілося познайомитися з дівчиною, а не з тим образом, який вона створює за допомогою сексуальних селфі, у нього має з'явитися бажання, – пояснив ведучий каналу «Україна» Юрій Царьов. – Але воно не виникає, коли дівчина надто відверта на фото».

Це не означає, що потрібно одягнути на себе мішок і не показувати, яка ви гарна. Але, за словами Юрія Царьова, у гардеробі такої дівчини зазвичай просто немає речей, які прикривають тіло. Причому демонстрація себе проявляється не тільки у виборі одягу, а й у поведінці.

«Іноді дівчина вже під час першого знайомства нахрапом бере чоловіка і намагається показати себе всю, яка вона є: «Ось які у мене груди та спортивна фігура. Мені потрібний мужик». Це те, що дівчина «каже» чоловікові між рядками», – пояснив психолог Андрій Мазуренко.

«Можна виглядати стильно, але при цьому стримано, – сказав Ігор Каришин. – Тоді з такою дівчиною хочеться будувати серйозні стосунки».

«Сексуальність може бути елегантною», – пояснив Юрій Царьов.

Героїня 6 випуску проєкту зрозуміла, що її надто відвертий гардероб приваблював хіба що аб'юзерів, які готові були зустрічатися тільки на 1-2 вечори.

Дивіться мейковер-шоу «Я везу тобі красу» з понеділка по четвер о 10:00 на каналі «Україна».

Статьи по теме
Стиліст Юрій Царьов пояснив, що заважає сильним та незалежним жінкам створити щасливі стосунки
Стиліст Юрій Царьов пояснив, що заважає сильним та незалежним жінкам створити щасливі стосунки

І будинок сама збудувала, і дітей чудово виховує, і зробила успішну кар'єру, але чомусь самотня… Ведучий проєкту «Я везу тобі красу» на каналі «Україна» Юрій Царьов уже не раз за сезон зустрічав таких жінок – сильних та незалежних, які не мають особистого щастя. Арт-коучу та стилісту Юрію Царьову довелося розбиратися, в чому причина їхньої самотності.
03.12.21 — 848

Ведучий шоу «Я везу тобі красу» назвав ТОП-3 причини, чому чоловіки не звертають уваги на розлучену жінку
Ведучий шоу «Я везу тобі красу» назвав ТОП-3 причини, чому чоловіки не звертають уваги на розлучену жінку

Після розлучення важко збудувати нові стосунки? Нічого подібного! Ведучий мейковер-шоу «Я везу тобі красу» на каналі «Україна» Юрій Царьов пояснив, що відштовхує чоловіків у зовнішньому вигляді жінок. І минулі стосунки тут ні до чого. Беремо поради та змінюємо на краще своє життя!
29.11.21 — 529

ТОП-5 порад у шоу «Я везу тобі красу» від фахівця з етикету для тих, хто хоче вразити чоловіка гарними манерами
ТОП-5 порад у шоу «Я везу тобі красу» від фахівця з етикету для тих, хто хоче вразити чоловіка гарними манерами

Якщо ви хочете привернути увагу гідного чоловіка, то без гарних манер не обійтися. У мейковер-шоу «Я везу тобі красу» ведучий каналу «Україна» Юрій Царьов представив фахівця з етикету Ганну Чаплигіну, яка дала кілька цінних порад.
19.11.21 — 533