Контракти.ua

533  —  19.11.21
ТОП-5 порад у шоу «Я везу тобі красу» від фахівця з етикету для тих, хто хоче вразити чоловіка гарними манерами
ТОП-5 порад у шоу «Я везу тобі красу» від фахівця з етикету для тих, хто хоче вразити чоловіка гарними манерами

Якщо ви хочете привернути увагу гідного чоловіка, то без гарних манер не обійтися. У мейковер-шоу «Я везу тобі красу» ведучий каналу «Україна» Юрій Царьов представив фахівця з етикету Ганну Чаплигіну, яка дала кілька цінних порад.

Дівчата, які прийшли на мейковер-шоу «Я везу тобі красу», хочуть кардинально змінити життя та зустріти гідного чоловіка. І деякі учасниці проєкту не приховують, що мріють побачити поруч із собою партнера, який належить до особливого суспільного класу. Якщо у вас така ж мета, тоді правила етикету допоможуть почуватися вільно в будь-якому середовищі.

«Перші кілька секунд, доки ви не почали говорити, оточуючі вже щось про вас подумали. Це враження буде залежати від того, як ви одягнені і що відбувається з вашим тілом», – сказала фахівець з етикету Ганна Чаплигіна.

Уміння поводитися стримано, контролювати свої рухи і не метушитися не раз знадобляться вам у житті. Щоб це виходило легко та вільно, потренуйтеся вдома.

Порада 1

Скористайтеся вправою для появи гарної постави. Вдома покладіть на голову невелику диванну подушку. Зазвичай радять скористатися книгою, але ваше завдання – не утримати книгу, а зафіксувати голову в певному положенні, тому бажано обрати саме подушку.  Уявіть, що вона – це ваша невидима корона.

«Потрібно тренуватися ходити так щодня, – сказала Ганна Чаплигіна. – І коли вас запросять на вечерю до того суспільства, куди ви хочете потрапити, ви вже не думатимете про те, наскільки плавні у вас рухи і гарна осанка».

Порада 2

Уявіть, що ви запрошені на вечерю, де подають напої, і спробуйте з подушкою на голові взяти келих зі столу. Потім зробіть ковток, не впустивши її. Завдяки цій вправі у вас з часом з’явиться дуже гарна осанка.

Якщо ви не можете доторкнутися келихами з іншими людьми, не варто тягнутися до них через весь стіл. Вам потрібно лише вітально підняти келих.

Коли ви п'єте напій, не опускайте голову в келих.

Порада 3

Якщо ви переглядаєте якусь інформацію в телефоні, не опускайте голову, дивлячись на екран.

«Плюс цієї звички в тому, що в такому положенні голові, коли ви її не опускаєте, дуже незручно годинами продивлятися стрічку або писати повідомлення», – сказала фахівець з етикету.

Порада 4

Коли ви прощаєтесь наприкінці вечора, не треба «бити поклони». Можна трохи опустити і знову підняти голову.

«Деякі дівчата думають, що на людях треба поводитися по-королівськи, а вдома можна розслабитися. Але це не так, – сказав ведучий каналу «Україна» Юрій Царьов. – Якщо ви королева, то жити треба як королева».

Порада 5

Бажано забути про публікацію відвертих фото у соцмережах. Зазвичай такі знімки розміщують задля збільшення переглядів. Але, за словами Ганни Чаплигіной, показувати та демонструвати свої гарні форми – це різні речі. «Є фраза, яка звучить грубо, але її одразу розуміють правильно: «Чим голосніше кричать на базарі, тим дешевший товар», – сказала фахівець з етикету.

Дивіться мейковер-шоу «Я везу тобі красу» з понеділка по четвер о 10:00 на каналі «Україна».

 

Статьи по теме
Стиліст Юрій Царьов пояснив, що заважає сильним та незалежним жінкам створити щасливі стосунки
Стиліст Юрій Царьов пояснив, що заважає сильним та незалежним жінкам створити щасливі стосунки

І будинок сама збудувала, і дітей чудово виховує, і зробила успішну кар'єру, але чомусь самотня… Ведучий проєкту «Я везу тобі красу» на каналі «Україна» Юрій Царьов уже не раз за сезон зустрічав таких жінок – сильних та незалежних, які не мають особистого щастя. Арт-коучу та стилісту Юрію Царьову довелося розбиратися, в чому причина їхньої самотності.
03.12.21 — 858

Ведучий шоу «Я везу тобі красу» назвав ТОП-3 причини, чому чоловіки не звертають уваги на розлучену жінку
Ведучий шоу «Я везу тобі красу» назвав ТОП-3 причини, чому чоловіки не звертають уваги на розлучену жінку

Після розлучення важко збудувати нові стосунки? Нічого подібного! Ведучий мейковер-шоу «Я везу тобі красу» на каналі «Україна» Юрій Царьов пояснив, що відштовхує чоловіків у зовнішньому вигляді жінок. І минулі стосунки тут ні до чого. Беремо поради та змінюємо на краще своє життя!
29.11.21 — 536

Ведучий проєкту «Я везу тобі красу» пояснив, чому не варто публікувати відверті селфі
Ведучий проєкту «Я везу тобі красу» пояснив, чому не варто публікувати відверті селфі

«Розумна, гарна, яскрава, але… одна. У чому причина?» Учасниці мейковер-шоу «Я везу тобі красу» прийшли на проєкт, щоб з’ясувати, чому їм не вдається створити стосунки. Ведучий каналу «Україна» Юрій Царьов пояснив, як реагують чоловіки на відверту демонстрацію дівчат свого тіла.
17.11.21 — 536