Контракти.ua

505  —  15.11.21
«Ранок з Україною» зібрав ТОП-5 порад для вдалого онлайн-шопінгу
«Ранок з Україною» зібрав ТОП-5 порад для вдалого онлайн-шопінгу

Онлайн-продаж у день шопінгу бив усі рекорди! Щороку один з найбільших китайських сайтів за перші 10 хвилин продає товарів на понад мільярд доларів! Ведучі програми «Ранок з Україною» на каналі «Україна» Марія Мельник і Анатолій Анатоліч розповіли, як вигідно зробити покупки в інтернеті у час знижок.

Молоді та активні блогери щороку витрачають сотні тисяч гривень на онлайн-шопінг. А після демонструють усілякі розпаковки та дають цінні поради, як вигідно купувати речі. За їхніми словами, на таких покупках можна економити 60% бюджету. Треба лише знати правила онлайн-шопінгу. Перше – перевіряти ціни. Адже за тиждень перед розпродажем продавці значно завищують вартість товарів:

«Продавці дуже люблять попередньо ставити високу ціну. Є деякі додатки, які допоможуть подивитись, як зростала ціна або вона дійсно спадала. Вони дуже сильно вам допоможуть», – поділилась експертка з онлайн-шопінгу Катя Автомонова в ефірі каналу «Україна».

Другий лайфхак – кешбек сервіси та спеціальні знижки від продавців: продавці постійно дарують всі можливі купони, і це вдалий час ними скористатись!

Третє – щоб не купити кота в мішку – читайте відгуки та перевіряйте рейтинг магазину. Якщо вже прийшов пошкоджений товар або не те, що замовляли – відкривайте суперечку:

«Це дуже важливо ї її треба відкривати правильно, тобто детально описати, яка у вас проблема, додати фото, відео та скріни, якщо товар не прийшов. Якщо ви не відкриєте суперечку в той час, коли потрібно – марно втратите гроші», – коментує експертка з онлайн-шопінгу.

На вітчизняних маркет-плейсах також у день шопінгу знижки. Щоб вдало закупитися на них, стилісти радять насамперед навести лад у гардеробі.

«Потрібно підготуватися – проаналізувати гардероб і виписати, що вам потрібно. І вже з цим списком шукати позиції заздалегідь, щоб розуміти, які ціні були і які стали в період розпродажу, – радить персональна стилістка Вікторія Барва у програмі «Ранок з Україною». – А щоб обійтись без сюрпризів, треба вивчати розмірну сітку та склад тканин, адже онлайн-шопінг – це завжди про кота в мішку. І все одно зверніть увагу, щоб у магазині була опція повернення товару».

Дивіться програму «Ранок з Україною» у будні о 6:30 на каналі «Україна».

 

Статьи по теме
У «Ранку з Україною» розповіли, як не потрапити в пастку маркетологів у період шалених знижок
У «Ранку з Україною» розповіли, як не потрапити в пастку маркетологів у період шалених знижок

Сьогодні весь світ відзначає День шопінгу. Вміння продати товар – це справжня наука! Де рекламники, піарники та маркетологи день і ніч розробляють нові схеми впливу на нашу підсвідомість. У програмі «Ранок з Україною» на каналі «Україна» Марія Мельник і Григорій Герман розповіли, як не потрапити в їхню пастку і не придбати непотрібний товар.
12.11.21 — 502

В Україні ввели електронні чеки замість паперових. Як ними користуватися
В Україні ввели електронні чеки замість паперових. Як ними користуватися

Чеки на техніку і гарантійні талони тепер можна не зберігати – їхні електронні версії з'являться в спеціальному реєстрі. Його впроваджує уряд після того, як Верховна Рада ухвалила закон про електронні чеки.
15.07.21 — 873

«Черная пятница»: что происходит в торговых центрах?
«Черная пятница»: что происходит в торговых центрах?

Украинские магазины уже с начала недели активно проводят акции и распродажи, несмотря на то что фактически черная пятница 2020 приходится на 27 ноября. В этот день, согласно прогнозам, на шопинг отправится треть украинцев.
27.11.20 — 597