Контракти.ua

699  —  29.10.21
Ведучий проєкту «Я везу тобі красу» пояснив, як нелюбов жінки до себе відштовхує чоловіків
Ведучий проєкту «Я везу тобі красу» пояснив, як нелюбов жінки до себе відштовхує чоловіків

У мейковер-шоу «Я везу тобі красу» відбуваються великі зміни з учасницями. Вони прийшли на проєкт, щоб знайти своє щастя. А в результаті бачать, що насправді заважає їм бути коханими та бажаними. Ведучий каналу «Україна» Юрій Царьов пояснив, як навіть у дрібницях ми транслюємо нелюбов до себе і відштовхуємо гідних партнерів.

Якщо ви у пошуках своєї другої половинки, але стосунків чомусь досі немає, тоді поради Юрія Царьова допоможуть розібратися, що заважає зустріти своє кохання.

Перша порада

Не забувайте, що ви жінка, а потім уже мама, чиясь донька чи подруга.

Мами, які самі виховують дитину і сподіваються побудувати стосунки, часто припускаються поширеної помилки: вони розчиняються у своїх дітях.

«Дитині потрібна щаслива мама, а не та, яка все робить тільки для дітей, а собі зовсім не приділяє час», – сказав ведучий мейковер-шоу «Я везу тобі красу» Юрій Царьов.

Друга порада

Додайте до свого гардероба хоча б декілька яскравих кольорів.

Дівчина, яка не любить себе, віддає перевагу непомітному одягу. Їй комфортно лише у чорному або в сірому. Вона уникає яскравих речей, бо не хоче бути помітною. Причина – вина чи злість на себе за те, що не склалися стосунки чи їх досі немає. У такому стані можна не просто розчинитись у натовпі, а знищити себе як особистість.

«Дівчата впевнені, що якщо вони так одягаються, їх ніхто не помічає. Але чоловік може точно описати внутрішній стан, лише поглянувши на дівчину. Навіть не знаючи нічого про неї, – сказав Юрій Царьов. – Ми всі транслюємо своїм зовнішнім виглядом те, що відчуваємо та переживаємо».

Третя порада

Перестаньте програмувати себе на невдачі.

Коли ми чогось боїмося, це дуже часто збувається. Дівчата, які мали болісні стосунки, не наважуються знову познайомитися. Вони думають, що за кілька років може повторитися попередній сценарій (наприклад, зрада, бійки і т. ін.). Часом вони роблять все, щоб чоловіки їх не помічали. Насправді дівчата та жінки настільки ненавидять себе за минулі помилки, що поганим ставленням до своєї зовнішності несвідомо карають себе.

Є гарне прислів'я: «Щоб навчитися плавати, треба зайти у воду». Ніхто не може точно сказати вам, як будуть складатися майбутні стосунки, але у вас вже є досвід, і ви знаєте, чого точно не допустите з новим партнером.

Дивиться мейковер-шоу «Я везу тобі красу» у будні о 10:30 на каналі «Україна».