Контракти.ua

502  —  23.10.21
Зірковий детектив гіпершоу «МАСКА» DZIDZIO розповів, чого чекати від другого сезону проєкту
Зірковий детектив гіпершоу «МАСКА» DZIDZIO розповів, чого чекати від другого сезону проєкту

Популярний співак, зірковий детектив грандіозного шоу «МАСКА» DZIDZIO у студії програми «Ранок з Україною» на каналі «Україна» зізнався, чим дивуватиме другий сезон улюбленого шоу мільйонів українців та за кого вболіватиме він сам.

Зірка українського шоу-бізнесу DZIDZIO запевняє – другий сезон найзірковішого та найзагадковішого шоу країни «МАСКА», який вийде вже 23 жовтня о 21:00 на каналі «Україна», вразить усіх:

«Друзі, хочу запросити вас до перегляду! Це буде надзвичайний сезон, обіцяю, він буде набагато кращим за перший! Скажу лише те, що я був сильно здивований і шокований у фіналі кожного знімального дня!» – ділиться зірковий детектив шоу «МАСКА» DZIDZIO.

Крім того, мегопопулярний DZIDZIO відверто розповів, хто з учасників шоу вразив та підкорив його найбільше.

«З перших виступів мене підкорили Скандал і Жирафа – буде цікаво спостерігати за інтригами, які вони приготували. До того ж, дуже постарались продюсери шоу – все так зашито, так закручено –слухайте підказки, хоча насправді я їх називаю не підказками, а заплутувалками, тому будьте уважні!» – заінтригував артист в ефірі каналу «Україна».

Дивіться програму «Ранок з Україною» у будні о 6:30 на каналі «Україна».