Контракти.ua

788  —  22.10.21
Ведучі каналу «Україна» розповіли, як зустріли свої половинки
Ведучі каналу «Україна» розповіли, як зустріли свої половинки

Осінь часто асоціюється з домашнім затишком, душевними розмовами та романтичними історіями. Ведучі новин «Сьогодні» на каналі «Україна» поділились зворушливими спогадами про те, як починались їхні історії кохання.

Максим Сікора познайомився зі своєю коханою Наташею 19 років назад у Ржищеві, куди приїхав провести час з найкращим другом. На той момент 20-річний хлопець ні з ким не зустрічався, думав лише про навчання. Ведучий ніколи не забуде, як просто на вулиці побачив дівчину неймовірної вроди: вона йшла назустріч у білих босоніжках, красивому зеленому сарафані з відкритими плечами, підібране волосся відкривало довгу шию, губи. Переборюючи сором’язливість, заговорив до неї про те, що мав би за щастя побачити це «сяйво» знову.

«Загалом, відтараторив і вже ніби все - епізод вичерпано - вона проходить повз, посміхається. Я вже майже дивлюся їй услід. І тут вона повертається і йдучи каже: Я згодна, можемо побачитися за годину.... Ось так все почалося. Через два роки Наташа сказала мені: Я згодна, погоджуючись стати моєю дружиною. І це був уже другий найщасливіший день мого життя. Потім був ще третій, коли народився Ростик ... і четвертий. Але це зовсім інша історія», – розповів Максим Сікора.

5 років назад чоловік Анни Панової побачив фото телеведучої у спільних знайомих. Утім, на перше його повідомлення у соцмережі вона не відповіла. За кілька тижнів Олександр спробував познайомитись знову, при цьому розпитавши про Анну у своїх друзів. Телеведуча з усмішкою згадує, як на першій зустрічі у кав’ярні очікувала отримати компліменти про гарні очі або якісь натяки на залицяння. Тож, яким було здивування, що на першому побаченні розмова йшла лише про телевізійні проєкти, продюсування, плавання… Не було «хімії», не було «ніби удар блискавки». Про нові зустрічі майбутнє подружжя навіть не домовлялося.

«Пізніше ми випадково зустрілися ще на одному заході у спільних знайомих. Ми далеко не відразу зійшлися, довго придивлялися один до одного і повноцінно стали парою лише через півроку. Почуття зріли поступово. А нещодавно я кажу чоловікові: “На тій першій зустрічі в кафе ти здався таким байдужим, що я подумала: у нас з тобою нічого не вийде”. А він мені: “А я був упевнений, що все не просто так”. І киває на півторарічну доньку Мілку: дивись, мовляв, все ж вийшло», – поділилась Анна Панова.

Ведучий аналітичного тижневика «Сьогодні. Підсумки» Олег Панюта зустрів свою майбутню дружину ще під час навчання в університеті. Пара познайомилась у спільній компанії на студентських тусовках. Марина також вчилась на факультеті журналістики, на курс старше. За словами телеведучого, поспілкувавшись, одразу вирішили триматись разом. Закохані швидко одружились і щасливі у шлюбі уже 29 років.

«Мій успіх – це великою мірою заслуга дружини. Ми з нею про це говоримо постійно. Я здоровий, усміхнений, одягнений. Вона піклується про мій внутрішній спокій і зовнішній вигляд. Варто цінувати кожну мить в колі сім'ї і близьких, тому що саме це дає сенс нашого життя», – розповів Олег Панюта.

Статьи по теме
Ведучі каналу «Україна» розповіли, як уперше побачили своїх домашніх улюбленців
Ведучі каналу «Україна» розповіли, як уперше побачили своїх домашніх улюбленців

Про чотирилапого друга одні мріють змалечку, інші – вирішують прихистити спонтанно, пожалівши безпритульного кота чи собаку. У Всесвітній день домашніх тварин, що відзначають 30 листопада, ведучі новин «Сьогодні» на каналі «Україна» поділились теплими спогадами про зустріч зі своїми хатніми улюбленцями.
30.11.21 — 435

Ведучі каналу «Україна» розповіли, як починався їхній шлях на телебаченні
Ведучі каналу «Україна» розповіли, як починався їхній шлях на телебаченні

З нагоди Дня працівників радіо, телебачення та зв’язку, що відзначають сьогодні, 16 листопада, популярні ведучі новин «Сьогодні» на каналі «Україна» розповіли про свої перші кроки в професії.
16.11.21 — 941

Ведучі каналу «Україна» розповіли про свої літературні уподобання
Ведучі каналу «Україна» розповіли про свої літературні уподобання

У Всесвітній день книголюбів, що відзначають 9 серпня, ведучі новин «Сьогодні» на каналі «Україна» поділились творами, які допомагають їм відволіктись ввечері, а іноді, не дають вночі заснути аж до останнього розділу.
09.08.21 — 839