Контракти.ua

898  —  22.10.21
Ексклюзив «Зiркового шляху»: Актор Влад Нікітюк зізнався, чи був у нього роман із Ксенією Мішиною
Ексклюзив «Зiркового шляху»: Актор Влад Нікітюк зізнався, чи був у нього роман із Ксенією Мішиною

Зірка серіалів каналу «Україна» актор Влад Нікітюк, розповів журналістам програми «Зірковий шлях», чи зайняте його серце.

На зйомках одного з фільмів Влад Нікітюк познайомився із Роксоланою Кравчук. Про початок їхньої лавсторі тоді писали всі ЗМІ. А ось чому вони за кілька років розійшлися – не знав ніхто. Актор не приховує, що це були його перші публічні стосунки

«Знадобилося багато років, щоб зрозуміти, що я, нажаль, але не люблю цю дівчину, - поділився із журналістами каналу «Україна» Влад Нікітюк і додав, зараз вони спілкуються дуже рідко, - я думаю, що дружба після роману існує, але в цьому випадку треба ще, певно, час».

Пізніше у пресі ходили чутки про ще один роман актора, цього разу з акторкою Ксенією Мішиною.

«Ми один період дуже з нею товаришували. У Ксюші, скажімо так, два періоди в житті. Коли було ще до слави, і після. До слави ми дуже багато з нею спілкувалися на тему, як все-таки в цій професії чогось досягти. Дуже багато проводили часу. Але тоді суто як друзі, нічого такого. І ми часто знімалися разом, було таке. А зараз менше спілкуємося», - поділився Нікітюк, який добре відомий глядачам каналу «Україна» за серіалами «Клятва лікаря», «Таємниця Марії» та ін.

Сьогодні серце Влада зайняте, він розповів, його дівчину звати Аня. Якщо вірити соціальним мережам, то це Анна Гуляєва, зірка серіалу «Серце матері» та «Дитячий охоронець», який вийде на каналі «Україна» вже цієї осені. 

«Вона акторка, я навіть впевнений, що вона дуже хороша акторка. До речі, ми не знімалися разом, але будемо», - поділився актор.

Дивіться «Зірковий шлях» в ефірі каналу «Україна».