Контракти.ua

4582  —  06.10.21
Мій син вагітний – «Говорить Україна» відкриє шокуючу правду про родину з Миколаєва
Мій син вагітний – «Говорить Україна» відкриє шокуючу правду про родину з Миколаєва

В ексклюзивному випуску ток-шоу «Говорить Україна» з ведучим Олексієм Сухановим, який глядачі побачать на телеканалі «Україна» у середу, 6 жовтня, журналісти дізнаються шокуючі подробиці історії життя 26-річної Маргарити. На сполох забив цивільний чоловік жінки, Давид, який переконує, що його кохана виглядає наче вагітна, адже її живіт постійно збільшується, а лікарі не можуть поставити діагноз. Що коїться із животом дружини Давида? Чому чоловік на четвертому побаченні повів її до вбиральні і змусив роздягнутися? І яка інтимна таємниця приховується за так званою вагітністю Маргарити, стане відомо у студії ток-шоу.

Давид та Маргарита познайомилися на сайті знайомств. Чоловік одразу закохався у струнку білявку, і вже з четвертого побачення пара почала жити разом. Коли живіт Маргарити почав рости, вона думала, що набрала зайві кілограми, але пару насторожувало те, що збільшувався лише живіт, а інші частини тіла не гладшали. За декілька місяців живіт виріс до розмірів наче жінка на 9 місяці вагітності. Маргарита звернулася до лікарів, які вагітність не підтвердили.

«З кожним днем Маргариті ставало гірше – важко ходити, не могла нахилятися навіть зав’язати собі шнурки, постійно боліла спина. Кілька місяців тому вона навіть купила собі інгалятор, бо просто важко дихати! Коли ставало зовсім погано, ми одразу викликали швидку. Лікарі давали їй знеболююче, і на цьому все закінчувалося», - говорить Давид.

Журналісти вирішили поспілкуватися із мамою жінки, яка у бесіді почала називати Маргариту Віталієм.

«Вже змалку Віталій взував мої туфлі на підборах та фарбував губи. Тоді я не придавала цьому особливого значення. Він брав до рук не машинки, як інші хлопці, а ляльки. Приблизно у віці 5-6 років він не дозволяв його підстригати, бо хотів відрощувати волосся. Він брав мою косметику та фарбував собі губи, приміряв мій одяг. Я не приділяла цьому багато уваги, бо думала, що це у нього такі забавки, і він переросте. Але найважчі роки почалися, коли Віталію довелося йти до школи. Ще, коли син навчався у початкових класах, до мене зателефонувала вчителька, та попросила вплинути на сина, адже він чіпляється до хлопчиків. Я проводила з ним розмови, пояснювала, що так не можна, але все це було марним! Віталій дорослішав, і все яскравіше проявляв свою манерність. З 11 років почав носити бюстгальтер, який купив на секонд-хенді. Його за це били, обзивали. Згодом він став приймати гормональні препарати, але такі, які навіть не мають сертифікації! Всю інформацію про препарати він вичитував у Інтернеті і купував їх без рецепта! Він прагнув до того, щоб у нього були груди жіночої форми та об’єму», - говорить на каналі «Україна» мама Маргарити, яка виявилася Віталієм.

До студії ток-шоу завітала сама Маргарита, яка поділилася історією свого дитинства.

«Від самого дитинства мати мене била за те, що я поводжуся як дівчина. Коли мати побачила ляльок, які я принесла з садочку, то побила мене руками по обличчю, а потім головою об стінку. Коли мені було 11 років, я на кишенькові гроші купила собі дівчачий одяг. Мати згодом побачила ці речі і стала мене бити. Вона тягала мене за волосся, била по обличчю. Потім взяла шланг від пральної машинки й била ним до крові. У мене досі залишилися шрами на скроні. Якщо мати бачила мене нафарбованою, то знову била. Вона брала провід і ним била по руках і ногах. Було навіть таке, що могла вдарити сковорідкою, або каструлею по голові. І це через те, що вона не могла змиритися, що я відчуваю себе дівчиною! А коли я надягнула спідницю вперше, мати поставила мене на коліна, і я стояла на гороху», - поділилася Маргарита на каналі «Україна».

Хто та чому протягом 3 місяців жив у під’їзді? Як чоловік Маргарити відреагував, коли дізнався правду про її стать? Якого висновку дійдуть кращі лікарі країни, що до того, чому живіт дружини Давида, виглядає наче як у вагітної жінки, глядачі телеканалу «Україна» дізнаються у середу.

Статьи по теме
Студентка, яку підпалили живцем, ексклюзивно у ток-шоу «Говорить Україна» розкаже подробиці трагічної ночі
Студентка, яку підпалили живцем, ексклюзивно у ток-шоу «Говорить Україна» розкаже подробиці трагічної ночі

В ексклюзивному випуску ток-шоу «Говорить Україна» з ведучим Олексієм Сухановим, який глядачі побачать на телеканалі «Україна» у п’ятницю, 19 серпня, чоловік, якого підозрюють у підпалі дівчини живцем, пройде тест на поліграфі.
19.08.21 — 1203

Ексклюзив ток-шоу «Говорить Україна»: дітей, яких катували сіллю, водою та електрошокером вилучать з прийомної родини
Ексклюзив ток-шоу «Говорить Україна»: дітей, яких катували сіллю, водою та електрошокером вилучать з прийомної родини

В ексклюзивному випуску ток-шоу «Говорить Україна» з ведучим Олексієм Сухановим, який глядачі побачили на телеканалі «Україна», розкрилася шокуюча правда про зразковий будинок сімейного типу у Херсонській області. У студії показали моторошне відео знущань з дітей прийомною матір’ю Наталією та оприлюднили інші докази її жорстокого ставлення до вихованців. Жінка особисто приїхала у студію, де протестувала проти звинувачень, але, наведені журналістами факти та розповідь постраждалих дітей стали підставою для виклику поліції на зйомки програми.
04.08.21 — 1197

Ведущий ток-шоу «Говорить Україна» устроил романтические танцы в супермаркете
Ведущий ток-шоу «Говорить Україна» устроил романтические танцы в супермаркете

Ведущий ток-шоу «Говорить Україна» на канале «Украина» Алексей Суханов пригласил на медленный танец кассиршу киевского супермаркета.
23.10.20 — 3324