Контракти.ua

1212  —  19.08.21
Студентка, яку підпалили живцем, ексклюзивно у ток-шоу «Говорить Україна» розкаже подробиці трагічної ночі
Студентка, яку підпалили живцем, ексклюзивно у ток-шоу «Говорить Україна» розкаже подробиці трагічної ночі

В ексклюзивному випуску ток-шоу «Говорить Україна» з ведучим Олексієм Сухановим, який глядачі побачать на телеканалі «Україна» у п’ятницю, 19 серпня, чоловік, якого підозрюють у підпалі дівчини живцем, пройде тест на поліграфі.

 Ольга прибігла додому з обгорілими обличчям, грудьми та лівою рукою. Вона була облита бензином і підпалена в гостях свого друга-односельця. Родичі дівчини переконують, людина, яка ледь не спалила Ольгу живцем, буде непокараною, адже поліція і не збирається розбиратися у цьому. Хто та за що міг живцем підпалити студентку посеред ночі? До чого тут любовний трикутник, та як коханка пожежника і батьки дівчини можуть бути причетними до трагедії у пекельну ніч, стане відомо у студії.

Ольга мріяла стати ювеліром і цього року мала складати іспит на бакалавра. Дівчина готувалася до іспитів, їй подобалося навчання, мріяла поїхати з села до міста, самій заробляти. Та сталася трагедія, яка змінила її життя. Інцидент стався вночі з 13 на 14 липня. Батько побачив Ольгу понівечену і швидко викликав швидку. Її забрали у Фастів в лікарню, і того ж дня перевезли в Київ в опіковий центр. Ольга 14 днів провела в реанімації. У дівчини було сильно понівечене обличчя, губа потріскана, вухо ліве повністю обгоріле, не було половини волосся, ліва частина грудей, зап’ястя та плече сильно постраждали. Опіки були різного ступеня, загалом обгоріло 25% тіла. Постраждалій зробили вже дві операції. Рідні дівчини не вірять, що вона могла сама себе підпалити і звинувачують у всьому її знайомого.

«Я одразу не повірив, що вона сама себе підпалила. Так, вона емоційна, але врівноважена за вчинками. Навіть слухняна – їй що скажеш, те вона зробить. Тому, коли я зв’язався з сестрою через кілька днів, зателефонував їй, мої припущення підтвердились. Вона розповіла, що ввечері вона була в гостях у свого друга, нашого односельця Миколи. Між сестрою і ним зав’язалася емоційна розмова. Оля зізналась, що пожалілася на те, що набридло сільське життя і сказала Колі, що жити навіть не хоче. Замість того, щоб розрадити мою сестру, заспокоїти, він почав її підбурювати! Мовляв: «А тобі слабо взяти, облити себе бензином й підпалити, якщо ти жити не хочеш?». Оля не хотіла тоді здатися слабкою, тому, не усвідомлюючи наслідків, могла облитися бензином. Але він, дорослий чоловік. Він стояв і спокійно дивився на неї, як вона це робить, обливається бензином!», - говорить брат Ольги на телеканалі «Україна».

Ольга поспілкувалася з журналістами каналу «Україна» і поділилася, про що насправді говорили вони з Миколою у нього в будинку. Чоловік, якого вважають рідні постраждалої винним, у студії «Говорить Україна» розкаже власну версію подій того фатального вечора. Яку таємницю чоловік тривалий час приховував від своїх родичів? Як лікарі постраждалої прокоментують її травми та чи зможе дівчина виглядати в майбутньої так як і до пекельної ночі, глядачі телеканалу «Україна» дізнаються у п’ятницю.

Дивіться ток-шоу «Говорить Україна» з Олексієм Сухановим на каналі «Україна» у будні о 20:10!