Контракти.ua

597  —  28.09.21
«Співають всі!»: Руслана поділилась секретом свого сталевого пресу
«Співають всі!»: Руслана поділилась секретом свого сталевого пресу

У п’ятому випуску улюбленого вокального шоу мільйонів українців «Співають всі!», яке виходить щосуботи о 21:00 на каналі «Україна», зірковою гостею стала співачка Руслана. За лаштунками проєкту зірка розповіла, як їй вдається постійно бути в чудовій формі та ніяк не змінюватись.

На знімальному майданчику шоу «Співають всі!» зірка українського шоу-бізнесу, співачка Руслана вражала зіркових колег невгамовною енергією та драйвом. Тож, звісно, не обійшлось без питань про те, як артистці вдалось не змінитись із юного віку.

«Справа у постійній живій енергії! У тому, що ти завжди хочеш переживати почуття і мати все більше і більше вражень – щоб серце спалахувало, щоб від тебе йшли вібрації! Адже якщо ти бриниш – бринить увесь світ!» – поділилась зіркова гостя шоу «Співають всі!», співачка Руслана.

Ба більше, артистка не припиняє заряджати всіх своєю «дикою» енергією і обіцяє – зовсім скоро здивує шанувальників новими хітами:

«Я записала новий альбом, який частково присвятила 30-річчю незалежності України. Альбом вже нараховує 20 нових пісень, але я планую розігнати його до 30-ти», – розповіла співачка.

А ще Руслана поділилась секретом ідеальної форми. Виявилось, щоб мати сталевий прес не треба продавати душу Дияволу.

«Нічого не потрібно продавати – душу і серце треба берегти! Секрет насправді простий: сонце, вітер, обливання і обов’язково багато бігати! А ще багато дихати, надихатись і драйвувати! Головне – не сідати и на диван і не просиджувати все життя – піднімайте сідниці і рухайтесь!» – коментує зіркова гостя шоу «Співають всі!» Руслана у бекстейджі проєкту Secret Show.

Як повідомлялося раніше, розважальний проєкт за британським форматом All Together Now вперше вийшов на телеканалі BBC у 2018 році і за короткий час здобув популярність серед глядачів майже двох десятків країн світу. Серед них: Італія, Франція, Австралія, Нідерланди, Бразилія, Данія, Польща та інші. У серпні Україна стала вісімнадцятою країною, у якій виходить це музичне шоу.

Дивіться грандіозне шоу «Співають всі!» щосуботи о 21:00 на телеканалі «Україна».

Дивіться всі випуски шоу ексклюзивно на OLL.TV!