Контракти.ua

1238  —  23.09.21
Актор серіалу «Люся Інтерн» розповів, що його пов'язувало шість років з Дар’єю Петрожицькою
Актор серіалу «Люся Інтерн» розповів, що його пов'язувало шість років з Дар’єю Петрожицькою

На каналі «Україна» триває показ комедійного серіалу «Люся Інтерн». Одного з молодих інтернів зіграв актор Павло Кружнов. Зірка ситкому зізнався в програмі «Зірковий шлях», яку роль в його житті досі грає відома актриса Дар'я Петрожицька.

Одне з наболілих питань, на яке не люблять відповідати деякі актори: «Ви зараз у стосунках?». Одні не говорять про особисте життя, щоб не наврочити, інші не готові розкривати інформацію про партнера, а от актор Павло Кружнов чесно зізнався: «Зараз я живу з котом. Нічого не будую. Дуже не проти, але поки один».

І хоча в особистому житті у актора ще все попереду, зате багато років тому йому дуже пощастило... із сусідкою! Нею виявилася актриса Дар'я Петрожицька. Коли Паша в'їжджав в квартиру, Даша якраз розлучалася з колишнім чоловіком.

«Ми знімали з нею квартиру протягом 6 років і таке пережили!» – зізнався зірка серіалу «Люся Інтерн».

Нещодавно актриса переїхала в своє затишне гніздечко, але як і раніше дружить з Пашою, грає з ним в кіно, їх часто можна побачити разом на прем'єрі чергового фільму. Вони публікують спільні фото в соцмережах і радіють новим ролям одне одного.

Дивіться 40-серійний серіал «Люся Інтерн» о 18:00 з понеділка по четвер на каналі «Україна».