Контракти.ua

724  —  21.09.21
«У нас буде…»: ведучий каналу «Україна» Володимир Остапчук поділився довгоочікуваною новиною
«У нас буде…»: ведучий каналу «Україна» Володимир Остапчук поділився довгоочікуваною новиною

Ведучий вокального шоу «Співають всі!», яке виходить на телеканалі «Україна» щосуботи о 21:00, Володимир Остапчук повідомив радісну новину – разом з дружиною Христиною вони будують власне сімейне гніздечко.

Володимир і Христина скоро святкуватимуть першу річницю весілля. Пара живе в орендованій квартирі в центрі столиці, та не раз зізнавалась, що мріє про заміський будинок. І ось бажання Остапчуків нарешті здійсниться.

«У нас буде будинок! – написав ведучий масштабного талант-шоу «Співають всі!» Володимир Остапчук на своїй сторінці в Instagram. – Так, така довгоочікувана для нас новина – в Остапчуків буде своє сімейне гніздечко».

Ведучий гіпершоу «МАСКА» також розмістив кілька фото, на яких вони з Христиною позують на тлі дому, який будується. Пара пообіцяла ділитися з підписниками подробицями будівництва, оскільки ця тема цікава й актуальна для багатьох. Ну а заїхати у власне житло під Києвом Остапчуки планують вже наступного року.

Як повідомлялося раніше, канал «Україна» працює над другим сезоном мегапопулярного шоу «МАСКА» за міжнародним форматом The Masked Singer. Чекайте продовження найзірковішого і найзагадковішого на українському телебаченні шоу «МАСКА» на каналі «Україна».