Контракти.ua

432  —  16.09.21
Ексклюзив «Зiркового шляху»: Знаменитості розповіли, як розправляються із нав’язливими шанувальниками у соцмережі
Ексклюзив «Зiркового шляху»: Знаменитості розповіли, як розправляються із нав’язливими шанувальниками у соцмережі

Коляденко, Дьомін та Петрожицька розповіли журналістам програми «Зірковий шлях», яка виходить на телеканалі «Україна» у будні, як вирішують конфлікти у соцмережі.

Фанат із маніакальними схильностями рік тому причепився до акторки Дар’ї Петрожицької.

«Я ніколи не згадаю, як його звати. Там була така в нього фото профіля - рука, фотографій не було, все було заблоковано», - поділилася із журналістами каналу «Україна» акторка.

Спочатку хлопець задобрив Дашу компліментами, а коли вона необачно відповіла йому «дякую», то засипав повідомленнями не тільки її, а й друзів Даші. Але його коментарі у сторіз були не дуже позитивними.

«Я не витримала і йому написала: «У вас якісь проблеми чи що?». І він каже: «Ні, я вас люблю». І там такі монологи були. Я кажу: «А чому ви ображаєте моїх друзів?», - пригадує Петрожицька.

Потім невгамовний «критик» перекинувся на подружку Даші - Алісу.

«Я кажу: «Не чіпай мою Алісу». Останньою краплею було те, що я заблокувала, все. Але потім він з іншого акаунту писав, я просто впізнала по манері писанини, що це він, і я знову його заблокувала», - говорить акторка на телеканалі «Україна».

Нав’язливими в інтернеті можуть бути не тільки чоловіки, а й жінки. Наприклад, хореографиня Ілона Гвоздьова нещодавно заблокувала свою підписницю.

«Забанила я її через те, що вона почала дуже нав’язливо рекомендувати мені, як жити, як мені з чоловіком себе поводити, якою я маю бути мамою. Мені здається, вона була спеціаліст, який має бути десь за лаштунками якогось проекту. Тому я таких людей одразу баню», - розповіла Гвоздьова.

Щоб не зливати дорогоцінну енергію у «чорне» русло, учасники гурту «Kazka» кажуть, не самі блокують своїх хейтерів, а доручають цю поважну місію своїй помічниці. Після хейтерської критики на українських нацвідборах на «Євробачення», колектив навіть придумав свій лайфхак, як відповідати хейтерам, яких не встигла заблокувати їхня менеджерка.

«Мені дуже подобається відписувати хейтерам. Особливо щось їм таке миле написати, що потім вони навіть нічого мені не пишуть. Тобто вони написали, що погана, щось ще не так. Я пишу: «А ти кльовий». І тоді їм стає ніяково, і вони навіть не відписують більше», - говорить Олександра Зарицька.

Лізе у «пекло з головою» і співачка Наталка Могилевська. Якщо її помічники не встигають в інстаграмі заблокувати авторів негативних коментарів, то в діалог вступає сама зірка.

«Якщо я бачу людину, яка зі мною сперечається, я дуже часто вступаю у суперечку, якщо я встигаю побачити її допис, і він не був видалений до того, як я зайшла на сторінку», - ділиться зірковий суддя вокального проекту «Співають всі!».

Цьогоріч Діма Коляденко розсварився зі своїм адміністратором та звукорежисером. Після їхнього звільнення шоумен заблокував співробітників.

«Я їх усіх повидаляв. Я заблокував всіх в інстаграмі, у ФБ, мобільні телефони, Телеграма, вайбер. І не хочу, щоб шукали взагалі. Мені не треба вибачень. Все, пішли - пішли. Я зі зрадникам навіть не буду спілкуватися», - говорить Діма Коляденко.

У чорному списку співачки Надії Мейхер-Грановської ведучий Слава Дьомін. А все через видатні груди зірки. У програмі «Слава+» Дьомін дуже активно цікавився принадами екс-віагрянки. Після запису програми Надія спочатку поводилася дружньо.

«Ми з Надею навіть переписувалися у вотсапі, говорили про дієту просто, вже поза камерами. І я поїхав додому, в мене були гості, ми тоді пили пиво і їли ковбаски. А Надя мені присилає свою вечерю, там якийсь салат. Пише: «Ось так я харчуюся». Кажу: «Кльово». І відправляю їй пивас із ковбасками, кажу: «А отака в мене вечеря». Ми посміялися, і все», - ділиться Дьомін.

Але згодом Слава не зміг зайти на сторінку зірки у соцмережі, і зрозумів, що він у «бані». На одній із тусовок Дьомін випадково зустрівся із Мейхер.

«Я кажу: «Надь, ти на мене за щось ображена? Давай поговоримо». Я не люблю оцих образ. Я не люблю, щоб потім люди ходили повз і не віталися. Мені краще в лоб. Тобі щось не подобається – скажи мені про це», - розповів ведучий.

Але розмова нічого не дала. Зірка ще й досі тримає любителя пишного бюсту у «чорному» списку.

Блокують зірки не тільки колег, а й екс-коханих. Співачка та блогерка Аня Трінчер відправила у бан свого колишнього.

«Я блокувала колишнього, так. Коли супер кардинально з людьми спілкуюся, і ми не знаходимо спільної мови, ми просто розлучаємося», - говорить співачка.

Дивіться «Зірковий шлях» в ефірі каналу «Україна».