Контракти.ua

460  —  14.09.21
Байден зобов’язав держслужбовців вакцинуватися від коронавірусу
Байден зобов’язав держслужбовців вакцинуватися від коронавірусу

Обов’язкову вакцинацію держслужбовців і збільшення штрафів за те, що без масок у транспорті – затвердив президент США Джо Байден.

Співробітники усіх федеральних відомств та їхні підрядники мають бути імунізовані. Так само, як і співробітники компаній, де працюють понад 100 людей. Їм вакцинацію можна замінити щотижневим тестуванням. Від 10 вересня тих, хто нехтує масками у транспорті штрафують від 500 до 1000 доларів, а за повторне порушення - до 3000 доларів.

Байден також закликав громадян активніше щеплюватися. Не вакциновані ще 80 мільйонів американців, тобто чверть країни – повідомили у новинах «Сьогодні» на каналі «Україна».

«Моє звернення до невакцинованих американців таке: чого ще ви чекаєте? Що ще хочете побачити? Ми зробили вакцинацію безкоштовною, безпечною та зручною. Всі препарати схвалені урядом. Більше двохсот мільйонів американців мають принаймні одну дозу. Ми терпляче чекали, але нам терпець урвався. Ваша відмова коштує всім нам дуже дорого», – заявив президент США Джо Байден.

 

Статьи по теме
У посольстві США попереджають про
У посольстві США попереджають про "неминучий" напад на Москву з боку "екстремістів"

Посольство США в Росії попередило, що "екстремісти" планують теракт у Москві, через кілька годин після того, як російські спецслужби заявили, зірвали запланований обстріл синагоги терористами "Ісламської держави".
09.03 — 224

У США за один день загинула тисяча птахів – пояснення науковців
У США за один день загинула тисяча птахів – пояснення науковців

Майже 1000 співочих птахів, які мігрували, загинули, врізавшись у вікна виставкового залу в Чикаго.
09.10.23 — 359

У США на аукціон виставили рештки морського чудовиська
У США на аукціон виставили рештки морського чудовиська

Скам'янілості поки не можуть конкурувати за ціною з творами мистецтва, але їхня вартість постійно зростає.
15.07.23 — 502