Контракти.ua

728  —  17.08.21
Актриса серіалу «Люся Інтерн» Римма Зюбіна показала, як виглядає її квартира під час роботи над роллю
Актриса серіалу «Люся Інтерн» Римма Зюбіна показала, як виглядає її квартира під час роботи над роллю

30 серпня на каналі «Україна» відбудеться прем'єра комедійного серіалу «Люся Інтерн». Римма Зюбіна виконала в ситкомі головну роль і поділилася, як виглядає її квартира, коли актриса готується до зйомок.

Наприкінці літа глядачі каналу «Україна» побачать першу серію комедійного серіалу «Люся Інтерн». Римма Зюбіна зіграла в ситкомі головну роль. Коли колишній чоловік її героїні Люсі Жук пішов до молодої коханки, Люся вирішила кардинально змінити своє життя та стати лікарем.

«Моя героїня мені дуже близька своїм непереможним характером, – сказала актриса Римма Зюбіна в інтерв'ю для каналу «Україна». – Люся живе так, як вона давно мріяла».

Поки тривали зйомки серіалу, актори по 12-16 годин перебували на знімальному майданчику. Навіть у вихідні дні й на свята. Римма Зюбіна опублікувала в соцмережі, як виглядає її квартира, коли актриса працює над текстом.

«Найчастіше мене запитують: «А як ви вчите тексти?», – написала актриса під фото в соцмережі. – Повірте, що ніяких секретів і таємних рецептів нема. Сідаєш і вчиш».

А оскільки в серіалі «Люся Інтерн» головні герої – медики, то акторам потрібно розбиратися в медичних термінах. «Я обов'язково гуглила, який наголос правильний, що це за хвороба й як вона лікується», – пояснила актриса на своїй сторінці в Instagram.

Така кропітка робота над текстом, медичними термінами та діагнозами не могла пройти непоміченою.
«Як сказав мій чудовий лікар Макуха Микола Трохимович: «Риммочко, після серіалу ти вже зможеш лікарем працювати»,
– написала актриса.

Дивіться прем'єру 40-серійного серіалу «Люся Інтерн» 30 серпня о 17:00 на каналі «Україна».