Контракти.ua

836  —  16.08.21
«Співають всі!»: Тоня Матвієнко зізналась, чому вони з Арсеном Мірзояном досі живуть з батьками
«Співають всі!»: Тоня Матвієнко зізналась, чому вони з Арсеном Мірзояном досі живуть з батьками

Наступної суботи, 21 серпня, о 21:00 на каналі «Україна» відбудеться прем'єра грандіозного вокального шоу «Співають всі!» На знімальному майданчику зірковий експерт проєкту Тоня Матвієнко розповіла, як їй вдалося абстрагуватися від вічних обговорень її стосунків з Арсеном Мірзояном, а також як її велика родина уживається в одному домі.

У масштабному журі шоу «Співають всі!» зібралося аж 100 музичних експертів, серед яких співачка Тоня Матвієнко, а також її чоловік, музикант Арсен Мірзоян, і мама, народна артистка України Ніна Матвієнко. Всі вони добре ладнають і вже багато років живуть під одним дахом. Проте Тоня зізналась, що разом з чоловіком вони планують придбати власне житло.

«Я хочу, щоб у мене був свій будинок і свій світ, але поки немає такої можливості. До того ж зараз, коли у нас з Арсеном маленька донька, все-таки зручно, що рідні поруч. Можна залишити Ніну на маму і з'їздити в магазин, щось приготувати і погодувати. Плюс у нас в приватному будинку багато місця. Поки ми насамперед думаємо про дитину, а тим часом збираємо з Арсеном гроші на новий будинок», – розговорилась Тоня Матвієнко на знімальному майданчику каналу «Україна».

Свого часу її стосунки з Арсеном Мірзояном довго обговорювали в мережі. Співачка не приховує, що їй було боляче і неприємно читати все це, але з часом Тоня навчилася не звертати увагу на те, що говорять за спиною.

«Мені 40 років, у мене є прекрасна сім'я, взаємне кохання і діти. Я так сильно люблю Арсена, що стосунки з чоловіком дають мені великі крила. Я розумію, що наше почуття потрібно берегти. А ті люди, які обговорюють моє життя, будуть завжди. У моїй ситуації собака гавкає, а караван іде», – зазначила зірковий експерт вокального шоу «Співають всі!»

Як повідомлялося раніше, розважальний проєкт за британським форматом All Together Now вперше вийшов на телеканалі BBC у 2018 році і за короткий час здобув популярність серед глядачів таких країн світу, як Італія, Франція, Австралія, Нідерланди, Бразилія, Данія, Польща та інші. Україна стала вісімнадцятою країною, у якій виходитиме це музичне шоу. Переможець проєкту отримає грошовий приз у розмірі півмільйона гривень. Ведучим вокального шоу став Володимир Остапчук.

Дивіться прем'єру грандіозного шоу «Співають всі!» в суботу, 21 серпня, о 21:00 на телеканалі «Україна».

Статьи по теме
«Співають всі!»: Тоня Матвієнко зізналась, що пережила кризу середнього віку
«Співають всі!»: Тоня Матвієнко зізналась, що пережила кризу середнього віку

Популярна співачка Тоня Матвієнко стала суддею масштабного талант-шоу «Співають всі!», новий випуск якого глядачі побачать 11 вересня о 21:00 на телеканалі «Україна». За лаштунками проєкту артистка розповіла, через що нещодавно пережила стрес і що допомогло їй вийти зі стану депресії.
03.09.21 — 627