Контракти.ua

721  —  13.08.21
Популярний блогер вразив заявою про чоловіка Анастасії Приходько: «Не шафа – посунеться»
Популярний блогер вразив заявою про чоловіка Анастасії Приходько: «Не шафа – посунеться»

Зіркові експерти вокального талант-шоу «Співають всі!», прем'єра якого відбудеться 21 серпня о 21:00 на каналі «Україна», співачка Анастасія Приходько і блогер Олег Машуковський разом вийшли на червону доріжку. Зірки розповіли, хто став ініціатором такої появи, і зізнались, який сюрприз готують шанувальникам до свого примирення.

На масштабному заході-презентації осіннього сезону «Україна» – канал великих подій» судді проєкту «Співають всі!» співачка Анастасія Приходько і блогер Олег Машуковський вразили всіх несподіваною появою. Артисти вийшли на червону доріжку в екстравагантних костюмах – Анастасія одягла чорний чоловічий костюм, а Олег – довгу сукню з корсетом та довгими рукавичками.

«Ми намагаємось знайти спільну мову і спілкуємось на спільні теми, які цікавлять нас обох. З’явитись тут саме так ми вирішили разом. Олег зробив мені макіяж, а я підібрала йому сукню. Тому ми так гармонійно виглядаємо», – прокоментувала свою появу на червоній доріжці каналу «Україна» співачка Анастасія Приходько.

Олег Машуковський зазначив, що вони зі співачкою нарешті помирились і готові радувати шанувальників колабораціями.

«Наразі ми готуємо спільну пісню! Як співали раніше «Мамо, а ти ж тобі казала…», – коментує блогер Олег Машуковський. – Насправді у нас із Настею свої історії, більш інтимні. Але в неї є чоловік і це дуже погано для мене, адже вона вірна йому. Але я вірю в те, що чоловік – не шафа, як то кажуть, посунеться».

Сама співачка не стала коментувати слова блогера, зазначивши, що він її чоловік на цей вечір.

Дивіться прем'єру грандіозного шоу «Співають всі!» у суботу, 21 серпня, о 21:00 на телеканалі «Україна».