Контракти.ua

593  —  13.08.21
Канал «Україна» розпочав роботу над другим сезоном гіпершоу «МАСКА»
Канал «Україна» розпочав роботу над другим сезоном гіпершоу «МАСКА»

На каналі «Україна» триває активна підготовка другого сезону найпопулярнішого і найзагадковішого в усьому світі шоу «МАСКА». Його учасниками стануть знаменитості, приховані під неймовірними костюмами. Завдання глядачів і зіркових детективів проєкту – відгадати їхні особи, але маски зроблять все можливе, щоб до останнього залишитися нерозсекреченими.

Перший сезон грандіозного шоу «МАСКА» на каналі «Україна» став справжньою сенсацією на українському телебаченні. Щосуботи вся країна збиралася біля екранів телевізорів, щоб спробувати розгадати головну таємницю проєкту – хто ж ховається під дивовижними костюмами. Творці гіпершоу обіцяють – другий сезон «МАСКИ» буде ще більш видовищним і загадковим, адже для глядачів готують нові сюрпризи.

«Другий сезон «МАСКИ» з нетерпінням чекають не тільки наші глядачі, але й ми – творці проєкту, – каже директор Департаменту розважальних проєктів каналу «Україна» Анатолій Сябро. – Продовження таких успішних шоу – це завжди виклик, з яким ми, я впевнений в цьому, успішно впораємося».

У новому сезоні глядачі познайомляться з двадцяткою абсолютно нових героїв. Один з них буде зроблений за мотивами ескізу малюнка маленького телеглядача. Навесні канал «Україна» оголосив про конкурс ідей, в якому кожен міг запропонувати свої варіанти фантастичних образів і надіслати творцям проєкту малюнки костюмів. Організатори проєкту отримали понад 1000 оригінальних ідей, одна з яких стане персонажем шоу «МАСКА».

Над сценічними номерами продовжуватимуть працювати одразу 4 топових українських режисера-постановника – Костянтин Томільченко, Олександр Братковський, Ярослав Губський і Сергій Гуман, які вже розробляють найбільш вражаючі і захоплюючі постановки. Музичний продюсер проєкту Сергій Грачов разом із зірками підбирає пісні для другого сезону. Незмінним залишається і ведучий шоу Володимир Остапчук.

«Коли буде другий сезон «МАСКИ»?» – одне з найпопулярніших питань у моєму Інстаграм, – зізнається Володимир Остапчук. – Мені й самому кортить познайомитися з новими учасниками і знову включитися в цю неймовірну гру. Я знаю, що всі чекають від мене нових образів, і це залишається інтригою навіть для мене. Причому продюсери запитують: «Вова, а ти точно готовий?» Щось мені підказує, що це буде дуже несподівано і не менш яскраво, ніж у першому сезоні гіпершоу «МАСКА».

А ось чи будуть зміни в складі зіркових детективів і художників з костюмів – канал «Україна» поки тримає в таємниці. Але вже зовсім скоро глядачі познайомляться з першою маскою другого сезону – цей образ буде дуже несподіваним і оригінальним.