Контракти.ua

721  —  02.08.21
Зірковий експерт шоу «Співають всі!» Vlad Darwin зізнався, що готовий знову стати батьком
Зірковий експерт шоу «Співають всі!» Vlad Darwin зізнався, що готовий знову стати батьком

21 серпня глядачі каналу «Україна» побачать прем’єру нового вокального шоу «Співають всі!» Оцінювати співочі таланти учасників буде наймасштабніше в країні журі, до якого увійшли 100 музичних експертів. Один з них – співак, композитор і сонграйтер Vlad Darwin, який відверто розповів про маленького сина, а також плани знову стати батьком.

Нещодавно артист і його дружина, співачка Христина Марті стали батьками сина Рональда. За словами Влада, вони перебрали близько 20 варіантів імен, поки врешті не прийшли до одного.

«В останній момент мені чомусь побачилось ім’я на букву Р. Я дуже багато думав і нарешті знайшов ім‘я Рональд. Воно починається з дуже пробивної дзвінкої Р та закінчується на дуже тверду літеру Д. Мені здається, з таким ім‘ям людина не може не мати сильного характеру. Воно допомагатиме по життю проходити випробування і міцно стояти на ногах», – розповів Vlad Darwin на знімальному майданчику каналу «Україна».

Водночас співак допускає, що його наступна дитина матиме автентичне українське ім’я. Попри те, що всього кілька місяців тому Влад вперше став батьком, він уже задумується про ще одного малюка. Каже – потрібно покращувати демографічну ситуацію у країні.

«У нас зараз кількість смертей перевищує кількість народжених… Тому я вважаю, що це наш обов‘язок. Якщо у тебе є родина, якщо у тебе все ще є сили вкладати в суспільство. Нам потрібні діти, світлі голови, чисті душі, які підійматимуть нашу націю, – вважає суддя шоу «Співають всі!» – Я поки обговорюю з родиною другу дитину, а далі – як Бог дасть, тому що організм жінки тонко налаштований. Я не проти народжувати декілька років».

Як повідомлялося раніше, розважальний проєкт за британським форматом All Together Now вперше вийшов на телеканалі BBC у 2018 році і за короткий час здобув популярність серед глядачів таких країн світу, як Італія, Франція, Австралія, Нідерланди, Бразилія, Данія, Польща та інші. Україна стала вісімнадцятою країною, у якій виходитиме це музичне шоу. Переможець нового проєкту отримає грошовий приз у розмірі півмільйона гривень. Ведучим вокального шоу став Володимир Остапчук.

Дивіться прем'єру грандіозного шоу «Співають всі!» в суботу, 21 серпня, на телеканалі «Україна».