Контракти.ua

944  —  28.07.21
«Ранок з Україною»: DOROFEEVA, NK | Настя Каменських і Оля Цибульська розповіли, як обирають для себе «ідеальні» купальники
«Ранок з Україною»: DOROFEEVA, NK | Настя Каменських і Оля Цибульська розповіли, як обирають для себе «ідеальні» купальники

Літо в самому розпалі – зірки всі як одна переодяглись у купальники! У програмі «Ранок з Україною» на каналі «Україна» ведучі Григорій Герман і Марія Мельник з’ясували, чому співачка DOROFEEVA більше не публікує фото в одному купальнику, а NK | Настя Каменських їх для себе шиє сама.

Зірки українського шоу-бізнесу постійно стежать за пляжною модою. Наприклад, співачка DOROFEEVA робить це не для себе, а заради своїх прихильників.

«Коли я 2 сезони поспіль викладала фотографію у чорному купальнику, мені писали: «Ти що, не можеш купити новий?» Всі так обурились! Мені було так неприємно, адже це мій улюблений купальник! Дивувати аудиторію – тепер частина моєї роботи, – розповіла DOROFEEVA у програмі «Ранок з Україною». – І, якщо чесно, я полюбила змінювати купальники. У мене різнокольорові, різних форм, але головне – яскраві!»

Позмагатися зі співачкою у конкурсі на кількість і стильність купальних костюмів може суддя проєкту «Співають всі!», шоумен Дмитро Коляденко.

«У мене є 7 плавок. Коли приїжджаю на курорт, люблю змінювати їх щодня. Наприклад, в понеділок у мене плавки в смужку. У вівторок – яскраво-жовті шорти. У середу – червоні в квіточку. Тобто набір тижневка. І я їх змінюю кожен день», – поділився Дмитро Коляденко.

Зірковий детектив гіпершоу «МАСКА» NK | Настя Каменських ставиться до питання вибору купальника дуже ретельно.

«Для мене це величезна проблема, тому що мені не всі підходять. Тому купальники я собі шию. Верх може бути будь-яким, а якщо говорити про низ – у мене є одна улюблена форма, ви можете побачити її на всіх моїх світлинах в Інстаграмі», – коментує зірка.

Саме світлини артистки у купальнику не раз ставали приводом для обговорення. Як і фото у купальнику з останнього відпочинку Олі Цибульської.

«Я взяла з собою 3 купальники, виставила в них фото, за що отримала купу хейту. Всіх здивувало, як можна на пляжі фоткатися у купальнику, – розповідає суддя шоу «Співають всі!» Оля Цибульська. – Але у мене дуже стильні купальники: чорний, чорний з білим і блакитний. Цього року в мене був дуже класний в’язаний, він дуже круто сів і було видно, що я після шостої не їла».

Якщо хочеться залишатися у тренді цього року, зірки рекомендують обирати яскраві, але однотонні купальники, класичні фасони і в'язані моделі.

Дивіться програму «Ранок з Україною» у будні о 6:30 на каналі «Україна».

 

Статьи по теме
«Чудова нагода втерти носа»: Оля Полякова в шоу «Ігри талантів» змагатиметься з донькою за гроші
«Чудова нагода втерти носа»: Оля Полякова в шоу «Ігри талантів» змагатиметься з донькою за гроші

Вже у суботу, 26 лютого, о 21:00 канал «Україна» покаже грандіозну прем’єру шоу «Ігри талантів». У розважальному проєкті звичайні українці боротимуться за головний приз кожної програми – 150 тисяч гривень, а їхніми помічниками і радниками у нелегкій грі стануть найпопулярніші люди країни. Так, в одному з випусків компанію гравцям складуть співачка Оля Полякова та її донька Маша.
24.02.22 — 907

«Я дуже заощадлива жінка»: Оля Полякова не купує собі дорогі речі
«Я дуже заощадлива жінка»: Оля Полякова не купує собі дорогі речі

У найсвятковішу ніч року, 31 грудня, о 20:00 на телеканалі «Україна» вийде грандіозне шоу «Новорічна МАСКА», яке об’єднає найпопулярніших людей країни. Зірковий детектив проєкту «МАСКА» Оля Полякова на знімальному майданчику розповіла, які подарунки чекає від чоловіка та чому впевнена, що вони будуть недешеві.
30.12.21 — 435

«Чоловік каже, що це фігня, а не хобі»: Оля Полякова розповіла про нездійсненну мрію
«Чоловік каже, що це фігня, а не хобі»: Оля Полякова розповіла про нездійсненну мрію

У новорічний вечір, 31 грудня, о 20:00 канал «Україна» покаже грандіозну прем’єру шоу «Новорічна МАСКА». Популярна співачка Оля Полякова порадує глядачів детективними здібностями і вишуканими жартами і запалить на масштабній сцені з яскравими хітами. За лаштунками шоу артистка розповіла, яке небанальне хобі вигадала дуже давно, і чому вже 17 років має відмовляти собі у цікавому колекціонуванні.
29.12.21 — 512