Контракти.ua

923  —  08.07.21
Канал «Україна» покаже прем'єру фільму «Із почуття обов’язку»
Канал «Україна» покаже прем'єру фільму «Із почуття обов’язку»

У суботу, 10 липня, о 17:50 на каналі «Україна» відбудеться прем'єра 4-серійної картини «Із почуття обов’язку» виробництва кінокомпанії «Київтелефільм». Проблеми на голову головної героїні Люди звалюються одна за одною – спочатку у неї помирає батько, потім бабуся потрапляє в лікарню, а банк ось-ось відбере квартиру за невиконання зобов'язань за іпотекою. Наречений Валерій від допомоги самоусувається, але на шляху дівчини з'являється людина, яка кардинально змінить її життя.

Микола Петрович, друг батька Люди, готовий вирішити всі проблеми... але просить дівчину вийти за нього заміж. Із почуття обов'язку перед сім'єю героїня погоджується, хоча зізнається – вона його не любить. Але чоловікові досить вірності. І свою обіцянку бути вірною дружиною Люда виконує. Пара живе спокійно і навіть щасливо. Але це абсолютно не влаштовує Світлану – доньку Миколи Петровича і Валерія – колишнього нареченого Люди. Вони об'єднуються і починають підлістю руйнувати життя дівчини.

За словами актора Кирила Дицевича, який виконав роль Валерія, хоча його герой – справжній негідник, у кожній своїй роботі він намагається знаходити щось нове і привносити в характер персонажа інші фарби.

«Валерій хоче все й одразу, але так не буває. На мій погляд, для того, щоб тобі щось у житті вдалося, не слід просто сидіти і чекати цього або вибудовувати незрозумілі схеми і грати долями людей. Потрібно працювати і бути чесним – принаймні, з самим собою. Мій персонаж цього не розуміє. З огляду на сценарій, його, звичайно, можна намагатися всіляко виправдовувати, але загалом, на мій погляд, в житті таким людям немає виправдання. До слова, як казав мій майстер, роль негідника може зіграти тільки хороша людина. Я сподіваюся, він не помилявся», – сміється актор.

Також у фільмі зіграли актори Марина Митрофанова, Галина Корнєєва, Микола Боклан, Анна Розстальна, Ксенія Лук’янчикова, Анна Ардова, Едуард Фльоров, Софія Ардова, Олексій Вакула, Євген Лісничий та інші.

Режисер-постановник картини Олександр Ітигілов характеризує жанр нового фільму як мелодраму з елементами детективу, в якому буде багато інтриг.

«І, звичайно, це міні-серіал про кохання, – каже Олександр Ітигілов. – До моїх рук потрапляє багато сценаріїв, цей – один із найкращих. Цікаво написано, глядачеві буде на що подивитися. Також у нас чудовий кастинг. З деякими артистами ми вже працювали раніше, це чудові актори. А з багатьма давно хотів попрацювати. За щасливим збігом обставин так і вийшло».

Оператор-постановник – Андрій Шкір. Продюсер – Валентин Опалєв. Виробництвом картини займалась кінокомпанія «Київтелефільм». Зйомки проходили в Києві та Київській області.