Контракти.ua

583  —  08.07.21
«Ранок з Україною»: ТОП-4 поради, як повернути романтику у стосунках від Олени Адамової
«Ранок з Україною»: ТОП-4 поради, як повернути романтику у стосунках від Олени Адамової

У рубриці «Жити легко з Адамовою» ТОП-психологиня та коуч Олена Адамова відповідає на найактуальніші питання українців. У програмі «Ранок з Україною», яка виходить у будні о 6:30 на каналі «Україна», експерт розповіла, як діяти, якщо побут «з’їв» ваші стосунки.

Якщо відчуваєте, що стосунки з вашим партнером стають все менш романтичними, зверніть увагу на поради експерта програми «Ранок з Україною» Олени Адамової:

-           поверніться в минуле. Згадайте, що ви робили у «цукерково-букетний» період, що обговорювали, чим займались – не лише ж готували і прибирали? Поверніться до цього.

-           визначте, що ще ви хочете отримати від стосунків.

-           розподіл побутових турбот. Побут – це чудово, коли ви відчуваєте ніжність і жахливо, коли ви натикаєтесь на нього в оселі. Запитайте себе, що вас дратує в партнері, крім побуту. Адже побут може бути чудовим, якщо ви все робите разом.

-           запитайте себе: «За що ви боретесь у стосунках із партнером?» Саме цього слід позбутись і тоді ви заміните побутові речі на цікаве життя.

«Раджу вам пограти з собою в гру. Увімкніть фантазію – уявіть, що це не ваш чоловік та побутові обов’язки, а людина, яку вам хочеться зацікавити. Що ви зробите для того, щоб ваші стосунки стали легкими і кайфовими?» – коментує психологиня Олена Адамова в ефірі каналу «Україна».    

Статьи по теме
«Ранок з Україною»: ТОП-4 поради психолога, як врятувати шлюб
«Ранок з Україною»: ТОП-4 поради психолога, як врятувати шлюб

Психологиня і коуч Олена Адамова в авторській рубриці «Жити легко з Адамовою» програми «Ранок з Україною» на каналі «Україна» розповіла, що потрібно робити, аби не допустити кризи в стосунках, та як чинити, коли шлюб тріщить по швах.
24.06.21 — 753