Контракти.ua

882  —  05.07.21
Курка по-мароканськи: рецепт для смачної літньої вечері від Григорія Германа
Курка по-мароканськи: рецепт для смачної літньої вечері від Григорія Германа

В авторській рубриці «Смачний ранок» Григорій Герман дивує неймовірними рецептами української та світової кухні. У програмі «Ранок з Україною» на каналі «Україна» ведучий розповів, як приготувати смачні на ніжні курячі ніжки з легкою ноткою апельсину.

Для приготування курки по-мароканськи за рецептом ведучого програми «Ранок з Україною» Григорія Германа знадобляться:

Курячі гомілки – 6 шт.

Апельсини – 2 шт.

Оливки – 0,5 банки

Олія – 100 мл

Паприка – 2 ч.л.

Кмин – 1 ч.л.

Куркума – 0,5 ч.л.

Перець гострий – 0,5 ч.л.

Кориця – 0,5 ч.л.

Імбир – 0,5 ч.л.

Сіль

Один апельсин нарізати кільцями і викласти рівним шаром на деко.

Маслини розрізати навпіл. Всі спеції змішати і посипати сумішшю гомілки, ретельно перемішати. Викласти гомілки на апельсини. Посолити і зверху викласти розрізані маслини. Вичавити сік половини апельсина і залити ним гомілки, полити олією. Запікати у духовці, розігрітій до 190 градусів, приблизно 35 хвилин. Смачного!