Ведуча ранкових випусків новин «Сьогодні» на каналі «Україна» Марина Кухар поділилась рецептом улюбленої страви, що ідеально смакує влітку – швидко, смачно і мінімум калорій.
Інгредієнти на 1 порцію:
Невеличкий кабачок – 1 шт,
Часник – 2 зубчика,
Зелений кріп – пучок,
Сік з половини лимону,
Оливкова олія – за смаком.
Спосіб приготування:
Кабачок нарізаємо тонкими довгими смужками – мені зручно робити за допомогою терки для корейської моркви. Кабачки беру молоді, тож очищати їх від шкірки не потрібно. Кидаю їх в підсолений окріп буквально секунд на 30-40 – люблю, коли кабачкові спагетинки лишаються хрусткими. Викладаю на тарілку і поливаю соусом з оливкової олії, натертого часнику, лимонного соку, порізаного дрібно зеленого кропу. Смакує фантастично!