Контракти.ua

1366  —  17.06.21
Свинячі ребра з карамельною скоринкою під соусом барбекю: оригінальний рецепт Григорія Германа
Свинячі ребра з карамельною скоринкою під соусом барбекю: оригінальний рецепт Григорія Германа

Літо – ідеальний час для виїздів на природу і пікніків, а чудовим доповненням такого відпочинку є аромат м’яса з димком. Тому ведучий програми «Ранок з Україною» на каналі «Україна» Григорій Герман підготував для вас цікавий рецепт – свинячі реберця з ідеальною карамельною скоринкою, які смажаться не більше десяти хвилин!

Щоб приготувати реберця за рецептом ведучого каналу «Україна» Григорія Германа знадобляться:

Цибуля ріпчаста – 1 шт.

Часник – 2 зубчика

Оцет яблучний – 100 мл

Сік яблучний – 100 мл

Цукор – 2 ст.л.

Кетчуп – 2 ст.л.

Вустерський соус – 50 мл

Чилі мелений – 1 ч.л.

Зіра – 1 ч.л.

Соус соєвий – 70 мл

Гірчиця – 2 ст.л.

Кунжут – 1 ч.л.

Цибулю нарізати дольками. Ретельно подрібнити часник. Викласти овочі в каструлю і залити соєвим соусом. Додати очищені консервовані томати, томатну пасту, яблучний оцет та сік, гірчицю, перець чилі, цукор, трохи рослинної олії, чорний перець, зіру, сіль, а також вустерський соус. Перемішати і поставити на вогонь – уварюватись.

Секрет швидкого і мега-смачного приготування свинячих реберець простий! Їх треба заздалегідь відварити. А потім запікати вже проварені реберця. На грилі вони ароматизуються димком, не пересихають, готуються 10 хвилин і стають неперевершеними!

Варені ребра розрізати по кістках, викласти бочком на решітку і відправити на вогонь! Через 4 хвилини перевернути і змастити їх готовим соусом. Ще через 4 хвилини – перевернути і змастити іншу сторону. Через хвилину знову перевернути – все готово! Перед подачею посипати ребра кунжутом. Смачного!