Ведучий програми «Ранок з Україною» на каналі «Україна» Григорій Герман вирішив у прямому ефірі приготувати один із своїх улюблених літніх супів. Відомий кулінар запевняє – він неймовірно корисний для організму, а його основою є айран і варена телятина.
Для приготування холодного кавказького супу за рецептом ведучого каналу «Україна» знадобляться:
Айран – 300 мл
Гірчиця – 2 ч.л.
Мінеральна вода – 200 мл
Варена телятина – 200 г
Огірок – 3 шт.
Зелень (цибуля, петрушка і кріп) – 1 пучок
Мікрогрін редису – 10 г
Редиска – 2 шт.
Сіль і перець
Спочатку треба приготувати заливку. Змішати у каструлі айран, воду та гірчицю. Подрібнити зелень та один огірок, додати до заливки і закинути мікрогрін редису. Збити блендером до однорідного стану.
Півкільцями нарізати два огірка і редиску. Подрібнити відварену охолоджену телятину. Начинку викласти на тарілки і залити айраном із зеленню. Смачного!