Контракти.ua

669  —  03.06.21
«Українська пісня року»: Павло Зібров зізнався, які пікантні пропозиції отримує від шанувальниць
«Українська пісня року»: Павло Зібров зізнався, які пікантні пропозиції отримує від шанувальниць

Народний артист України Павло Зібров не боїться дивувати публіку епатажними роботами. Пік його популярності припав на 90-ті, але й зараз, каже співак, йому вистачає уваги від прихильниць.

На знімальному майданчику концерту «Українська пісня року 2020», який телеглядачі побачать 20 червня в ефірі каналу «Україна», Павло Зібров розповів, як його дружина ставиться до неоднозначних пропозицій від шанувальниць творчості артиста.

У 2019 році Павло Зібров та його дружина Марина гучно відсвяткували срібне весілля. Та попри те, що артист давно щасливий у шлюбі, йому досі надходять пікантні пропозиції від жінок – наприклад, кажуть, що хочуть від нього дитину.

«Мені досі «прилітають» такі пропозиції. Тому у Марини Володимирівни вухо на сторожі. Зі мною поряд донька Діана, дивиться, аби в тата не забрали вуса, штани і все інше. Стежить за тим, щоб була дистанція – не тільки від пандемії, але й від дівчат», – розповів Павло Зібров за лаштунками концерту «Українська пісня року 2020», який глядачі каналу «Україна» побачать в ефірі 20 червня.

Як повідомлялося раніше, ведучими пісенного шоу стали Олег Винник і Михайло Поплавський. Крім Павла Зіброва, також на концерті запалять Наталія Могилевська, Олег Винник, DZIDZIO, Ірина Білик, Артем Пивоваров, Руслана, Ірина Федишин, Михайло Поплавський, GENA VITER, GROSU, Віталій Козловський та багато інших.

Дивіться національну премію «Українська пісня року 2020» 20 червня на каналі «Україна».